Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Aquatunes Draadloze douche speaker

Draadloze douche speaker
  • wit / grijs
Artikelnummer 26268LV0
EAN 4005176322723
90.00 € incl. B.T.W.
Vind een verkooppunt GROHE webshop Voeg toe aan portfolio Koop online

Productomschrijving

De Bluetooth-speaker voor onder de douche

Wil je hits meezingen onder de douche of in bad relaxed naar jouw favoriete muziek luisteren? Met de PHILIPS I GROHE Aquatunes speaker is dat geen probleem. De luidspreker is waterdicht en stootvast en speelt jouw muziek af in topkwaliteit via de Bluetooth verbinding vanaf jouw smartphone, tablet of laptop. Die kun je tot wel 10 meter van de speaker af leggen zodat die altijd droog en veilig blijven. Met Aquatunes begin je je dag fris en actief en kun je later die avond je dag ontspannen beëindigen. De luidspreker heeft de de nieuwste Philips-Bluetooth technologie en heeft een inductielader en een high-performance accu (speelduur: ca. 8 uur). Aquatunes produceert een fantastisch HiFi geluid en het prachtige design is een knipoog naar de populaire GROHE handdouches. Het ontwerp is uiteraard functioneel en bedacht door het bekroonde GROHE designteam.

Product Highlights

Bluetooth – kabelloos streamen van muziek met een reikwijdte van max. 10 m

De draadloze 3.0 communicatietechnologie is bijzonder betrouwbaar en verbindt alle Bluetooth apparaten zoals je smartphone, laptop of tablet met de luidspreker. Aquatunes heeft hierdoor een comfortabele reikwijdte van 10 m. De verbinding wordt automatisch gemaakt met het laatst verbonden apparaat.

Geweldige geluidskwaliteit dankzij PHILIPS’ luidspreker-technologie

Laat zijn prestaties je overtuigen. De luidspreker heeft een uitgangsvermogen (RMS) van 2 Watt en een signaal-ruisverhouding van >70 dB. Voor een kristalhelder, gebalanceerd en krachtig geluid. High Fidelity voor fijnproevers!

Waterdicht (IPX6) – en 100 % geschikt voor gebruik tijdens het douchen of in bad

De luidspreker voldoet aan de IPX-norm klasse 6 en biedt zo gegarandeerd bescherming tegen water. Met andere woorden, hij is waterdicht en zelfs een krachtige douchestraal zal niet schadelijk zijn.

Stootvast – blijft onbeschadigd na een val van max. 1,3 m hoogte

Het kan voorkomen dat de luidspreker een keer uit je handen glijdt en valt. Geen probleem voor deze luidspreker. Uitgebreide tests hebben aangetoond dat zelfs een val van max 1,3 m de robuuste luidspreker geen kwaad kan doen. Gewoon oprapen en verder gaan met meezingen!

Eenvoudig te bedienen in elke situatie, zelfs onder de douche

Zes functieknoppen geven je alle controle die je nodig hebt, zelfs met gladde handen: aan/uit, Bluetooth-verbinding, geluidsvolume (plus) en geluidsvolume (min) en de knoppen voor vorige track en volgende track. En twee LED lichtjes geven aan of er Bluetoothverbinding tot stand is gebracht, de batterijstatus en of de luidspreker aan/uit is.

Easy to attach to your shower rail (Ø 20-25 mm)

The anti-slip adapter attaches firmly and easily to any shower rail with a diameter of 20 to 25 mm. The speaker locks onto the adapter with a convenient twist-and-push mechanism and will unlock as you twist and pull.

Inductielader met vele extra functies

De inductielader is inbegrepen en biedt de mogelijkheid om de luidspreker zonder kabel weer op te laden. Net zo eenvoudig als het opladen van je elektrische tandenborstel. De oplader is spatwaterdicht en vormt tegelijkertijd een elegante houder voor als je ook buiten de badkamer naar je muziek wilt luisteren. Streamen is uiteraard ook tijdens het opladen gewoon mogelijk. En de batterij gaat zo’n 8 uur mee.

Technische gegevens & onderhoudsinstructies

Computer Aided Design (CAD)

2D DWG-Data 2D DXF-Data 3D DXF-Data

Bluetooth-luidspreker

26268LV0
wit / grijs
Voeg toe aan portfolio
90.00 € incl. B.T.W.
Draadloze douche speaker
Aquatunes

Aquatunes

Toon serie

GROHE Technologieën

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.

Designprijzen

Good Design USA

2015
Good Design USA