Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Rainshower® Next Generation Eco

Rainshower® Next Generation Eco

Van bovenaf gezien is het menselijk lichaam niet rond.

Rainshower® Next Generation Eco is gebaseerd op een voor de hand liggende observatie: van boven gezien is het menselijk lichaam niet rond. Het ovale design van de douchekop weerspiegelt de vorm van het menselijk lichaam. Door de toepassing van GROHE DreamSpray® technologie wordt het water gelijkmatig en efficiënt verspreid. De milieubewuste consument hoeft alleen maar de Ecoknop in te drukken om nog meer water te besparen.

Vind een verkooppunt
Badkamerbrochure
Brochure
Badkamerbrochure

Innovatieve producten voor de badkamer

Galerij

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Productserie

Rainshower® Next Generation Eco

Waarom gewoon doen als je een design kunt hebben dat echt inspirerend is. Een design dat de norm uitdaagt en een frisse kijk heeft op hoe mensen met hun douches omgaan. De Rainshower® Next Generation handdouches zijn favoriet bij de designkenners en hebben talloze prijzen gewonnen voor hun verleidelijke vormen en vanwege het milieuaspect, waarmee nadrukkelijk rekening is gehouden bij het ontwerp. Je bent dus in goed gezelschap. Bovendien bieden we je een waterbesparende technologie binnen handbereik. Zo kun je van een Rain douchestraal overschakelen naar een Smart Rain: hetzelfde zinnenprikkelende patroon, maar met een zachte begrensde doorstroming. Net zo eenvoudig als het verschuiven van de EcoButton op het handvat.

Designprijzen

D&AD Award

2010
D&AD Award

Good Design Japan

2010
Good Design Japan

Green Good Design

2010
Green Good Design

IDEA

2010
IDEA

red dot design award

2009
red dot design award

Bijpassende series

Rainshower System Shower system for wall mounting

Rainshower Systems

Rainshower® systems unite the essential elements of a great shower, plus a host of other benefits to enhance your comfort and pleasure. All of our thermostatic systems feature GROHE thermostats – designed with the world’s most sensitive thermometer in mind: your skin. For the ultimate in indulgent showering, our top-of-the-range system is guaranteed to reconcile your body and soul with its adjustable body showers – so all family members can benefit from this new take on hydrotherapy.

Rainshower® Systems