Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Veris F-digital

Veris F-digital

Flexibiliteit voor je GROHE SPA™

Draadloze technologie: bediening met een druk op de knop. Ervaar het gemak van digitale technologie met GROHE Veris F-digital. Met de knoppen op het digitale besturingsapparaat kun je het water laten stromen en de temperatuur bepalen. Draai de ring die om het besturingsapparaat zit om de waterstroom aan te passen. Het licht op het digitale besturingsapparaat geeft de temperatuur aan. Met de digitale omstelling kunnen je met een druk op de knop switchen tussen bijvoorbeeld baduitloop en douche.

Vind een verkooppunt
GROHE SPA®
Brochure
GROHE SPA®

Onze collectie luxe kranen en douches

Galerij

gallery video
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Productserie

Veris F-digital

Eén concept. Twee producten. Talloze mogelijkheden. Het modulaire ontwerp van het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling zorgt voor eenheid in de badkamer op het gebied van ontwerp. Met slechts drie knopjes en een draairing is het besturingsapparaat eenvoudig en praktisch in het gebruik. De buitenste ring is niet helemaal glad wat zorgt voor maximaal gemak en bediening van de waterstroom, zelfs met natte handen met zeep. Het modulaire ontwerp, praktisch in het gebruik en meer flexibiliteit op het gebied van inrichting zijn slechts een paar aspecten die ervoor hebben gezorgd dat GROHE F-digital verscheidene prijzen voor het ontwerp heeft gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award 2011 voor het beste product.

GROHE F-digital

Ervaar GROHE F-digital

F-digital combineert eenvoudige bediening met de nieuwste draadloze technologie. Het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling kunnen op elke gewenste positie geplaatst worden: op de muur, op de rand van het bad, op de wastafel en zelfs op de douchewand.

Test de digitale technologie!
Veris F-Digital Puck Digital controller and digital diverter for bath

Ervaar de flexibiliteit: badoplossingen

Van een vrijstaande badkraan tot geïntegreerde oplossingen met een handdouche, baduitloop en badvuller, het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling brengen je badkamer naar een hoger niveau op het gebied van luxe en badgenot.

Automatisch je bad vullen
Een mooi detail van de GROHE SPA®; de functie van automatische badvulling zorgt ervoor dat het bad wordt gevuld op de ingestelde temperatuur en het ingestelde waterniveau.

Vul het bad twee keer zo snel
Maak bij grote badkuipen gebruik van zowel een badkraan als een badvuller. De digitale omstelling zorgt ervoor dat je beide kranen tegelijkertijd aan kunt zetten zodat het bad sneller volloopt.

Bewaar je voorkeursinstellingen
Ervaar comfort zoals nooit tevoren. Gebruik de geheugenfunctie om je persoonlijke watertemperatuur en -stroom op te slaan.

GROHE Veris F-digital Digitale wastafelmengkraan

Ervaar de flexibiliteit: wastafeloplossingen

Gedurende de hele dag zorgt het digitale besturingsapparaat voor gemak. Met één druk op de knop werkt de wastafelkraan. Draadloze besturing: precisie en flexibiliteit.

Voor alle soorten wastafels
Er zijn wastafelkranen ontworpen voor alle soorten en maten wastafels. Of deze nu op wanden of andere oppervlaktes zijn gemonteerd.

Eenvoudige bediening
Omdat de kraan en het mengsysteem digitaal op elkaar zijn aangesloten, kan het digitale besturingsapparaat op elke plek in de buurt van de wastafel worden geplaatst: op de wand, op het keramiek of op de bovenkant van een kastje.

Digitale duurzaamheid
De tijd waarna de waterstroom automatisch stopt, kan worden aangepast aan je persoonlijke wensen en bespaart water

Flexibiliteit voor je GROHE SPA® F-digital

Sla de perfecte instellingen op
Nauwkeurige besturing, de perfecte temperatuur en de luxe om je voorkeursinstellingen op te slaan met één druk op de knop; GROHE F-digital verandert je hele beeld van kranen en douches.

Ontwerp- en inrichtingsvrijheid
GROHE F-digital biedt vele mogelijkheden voor ontwerp en inrichting; met de draadloze technologie en een hele reeks bijpassende producten voor douche, bad, wastafel en bidet kun je je badkamer inrichten hoe jij dat wilt.

GROHE F-digital
">

Designprijzen

Good Design Japan

2011
Good Design Japan

Green Good Design

2011
Green Good Design

Perspective Award

2011
Perspective Award

iF Product Design Award

2011
iF Product Design Award

red dot design award


red dot design award

Bijpassende series

GROHE biedt je een ruime keuze aan bijbehorende douche- en badaccessoires.