Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Water Filter keukenkranen

GROHE BLUE®

Water Filter keukenkranen

Water. Misschien wel het meest belangrijke element op onze planeet. En dat ook in vele variaties voorkomt. GROHE Blue® draagt daar een steentje aan bij. Bij GROHE Blue kan je kiezen uit de volgende watervarianten gewoon uit je eigen keukenkraan, precies zoals jij het wilt:

  • Gefilterd plat water
  • Gefilterd gekoeld water
  • Gefilterd gekoeld bruisend water

Er zijn drie verschillende systemen:

  • GROHE Blue® Home: voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water
  • GROHE Blue® Chilled & Sparkling: voor gezuiverd, gekoeld en koolzuurhoudend water
  • GROHE Blue® Pure: voor gezuiverd en plat water

Gefilterd, gekoeld en bruisend

GROHE Blue® combineert design met innovatieve technologie. Een high-performance filter, een koelelement en een koolstoffilter zorgen voor de pure smaak van water. Gezuiverd, gekoeld of, als je wilt, bruisend. Gewoon uit de keukenkraan.

Met deze 2-in-1 kraan heb je het gemak van een keukenkraan én kun je direct het zuiverste drinkwater tappen. De temperatuur en het volume van het water regel je, zoals je gewend bent, soepel en simpel met de hendel. En met de links gemonteerde greep met geintegreerde LED display, bepaal je de hoeveelheid koolzuur voor in je koele glas water. Kies waar je zin in hebt. Wil je plat water, met een lichte tintel of bruisend water?

Qua design kun je kiezen uit vier GROHE Blue® varianten. Designs die precies aansluiten bij jouw smaak. Kies tussen de classic GROHE Blue® met een C- of U-gevormde uitloop, de GROHE Blue® K7 of de GROHE Blue® Minta.

GROHE Blue K7
GROHE Blue Minta

GROHE Blue® Mono

GROHE Blue®

De GROHE Blue® wordt ook geleverd in een ‘Mono’ variant. Voor als je nog helemaal blij bent met je huidige keukenkraan, maar wel graag fris gezuiverd water wilt drinken en het gesjouw met waterflessen beu bent.

De Mono kraan monteer je eenvoudig naast je bestaande kraan.

Speciaal voor je gefilterde en gekoelde water ontwierpen we de GROHE Blue® karaf. Dat staat prachtig op een mooi gedekte tafel!

Minder belasting voor het milieu

GROHE EcoJoy

GROHE Blue® combineert gemak met een gezonde levensstijl en houdt rekening met ons milieu. Vergeleken met water in flessen is de impact van GROHE Blue® op ons milieu zeer beperkt. Plastic flessen zijn niet nodig en dus hoeven er geen flessen geproduceerd, gerecycled, gereinigd en gevuld te worden. En zo is er minder vervuiling en minder energieverbruik.

Wist je dat er 7 liter water nodig is om 1 liter flessenwater in de supermarkt te produceren? Bij de productie van plastic flessen wordt namelijk veel water gebruikt. GROHE Blue® bespaart juist op onze natuurlijke bronnen maar ook op geld. Er is immers geen productie van plastic flessen meer nodig, er hoeven geen flessen meer gereinigd te worden, of gevuld of gerecycled. En, je hoeft geen flessen water meer te dragen...

Bespaar geld met GROHE Blue®

Heerlijk GROHE Blue® water kost slechts eenvijfde van de prijs van mineraalwater. Je bespaart bovendien energie en je voorkomt veel plastic afval.

Bereken nu hoeveel geld je kunt besparen met de GROHE Blue®!

Bespaar geld met GROHE Blue®