Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

K7 F-digital

K7 F-digital

Praktische technologie voor de keuken

GROHE K7 F-digital zorgt voor meer comfort en gemak in de keuken. Praktisch in het gebruik, met een druk op de knop zet je je keukenkraan aan en uit. En dankzij de draadloze digitale technologie, kan het digitale besturingsapparaat op een handige en ergonomische plek worden geplaatst. Voor of naast de gootsteen, op de spatplaat of naast de kraan, je hebt het zelf voor het zeggen.

Vind een verkooppunt
Keukenbrochure
Brochure
Keukenbrochure

Enorme selectie aan stijlen & toepassingen.

Galerij

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Productserie

K7 F-digital

Eén concept. Twee producten. Talloze mogelijkheden. Het modulaire ontwerp van het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling zorgt voor eenheid in de badkamer op het gebied van ontwerp. Met slechts drie knopjes en een draairing is het besturingsapparaat eenvoudig en praktisch in het gebruik. De buitenste ring is niet helemaal glad wat zorgt voor maximaal gemak en bediening van de waterstroom, zelfs met natte handen met zeep. Het modulaire ontwerp, praktisch in het gebruik en meer flexibiliteit op het gebied van inrichting zijn slechts een paar aspecten die ervoor hebben gezorgd dat GROHE F-digital verscheidene prijzen voor het ontwerp heeft gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award 2011 voor het beste product.

GROHE F-digital

Ervaar GROHE F-digital

F-digital combineert eenvoudige bediening met de nieuwste draadloze technologie. Het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling kunnen op elke gewenste positie geplaatst worden

Test the digital technology!

Praktische technologie in de keuken

Plaats het digitale besturingsapparaat waar je maar wilt. Het besturingsapparaat werkt op batterijen. Het is dus niet nodig om een tweede gat te boren in het werkoppervlak.

Water- en energiebesparing

Gebruik de pauzefunctie terwijl je opruimt of de afwas afspoelt om zo het water- en energieverbruik te verminderen.

De perfecte temperatuur met één oogopslag

Een ring met gekleurd licht op het besturingsapparaat geeft een zichtbare respons wanneer je de watertemperatuur wijzigt.

Sla de perfecte instellingen op

Als je de perfecte combinatie van watertemperatuur en waterstroom hebt gevonden, kun je de geheugenfunctie gebruiken om de instellingen op te slaan.

Gemak en veiligheid

De waterstroom stopt automatisch na een vooraf ingestelde tijd. Deze handige functie zorgt ervoor dat je de gootsteen met één druk op de knop kunt vullen en voorkomt tegelijkertijd dat hij overstroomt.

Flexibiliteit voor je K7 F-digital

Sla de perfecte instellingen op

Nauwkeurige besturing, de perfecte temperatuur en de luxe om je voorkeursinstellingen op te slaan met één druk op de knop; GROHE F-digital verandert je hele beeld van kranen en douches.

Ontwerp- en inrichtingsvrijheid

GROHE F-digital biedt vele mogelijkheden voor ontwerp en inrichting; met de draadloze technologie en een hele reeks bijpassende producten voor douche, bad, wastafel en bidet kun je je badkamer inrichten hoe jij dat wilt.

">

Designprijzen

red dot design award

2011
red dot design award

red dot design award


red dot design award

iF Product Design Award

2011
iF Product Design Award

Green Good Design

2011
Green Good Design

Perspective Award

2011
Perspective Award

interior innovation award

2011
interior innovation award

Good Design Japan

2011
Good Design Japan

European Consumer Choice

2011
European Consumer Choice