Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Ontvang € 100 cashback op een verkochte Sense kit*

Tussen 1 juli 2018 en 1 april 2019 ontvangt u een extra ondersteuning van €100 per verkochte GROHE Sense kit. De set bevat een GROHE Sense Guard en drie GROHE Sense sensoren. Deze actie geldt alleen voor GROHE Water Security Experts.

Hoe kunt u deze extra ondersteuning declareren?

Vul voor 15 april 2019 uw gegevens in en upload de inkoop- en verkoopfactuur van de GROHE Sense Kit. Na controle van alle gegevens door GROHE ontvangt u binnen vier weken het geld op het door u opgegeven rekeningnummer.

Aankoop indienen

*De actie is alleen geldig op onderstaande GROHE Sense kit:

GROHE Sense kit Slimme waterbesturing + 3 x slimme watersensor

Actievoorwaarden:

Deze ondersteuning is geldig van 1 juli 2018 t/m 31 maart 2019. De actie is uitsluitend bedoeld voor GROHE Water Security Experts die voldoen aan de voorwaarden die door GROHE zijn vastgesteld. Deze promotie is geldig bij de verkoop van een GROHE Sense Kit (art. nr. 22502LN0). Het artikel dient te zijn aangekocht bij een Nederlandse groothandel. Het artikel dient te zijn verkocht tussen 1 juli 2018 en 1 april 2019. Deze acte geldt niet voor consumenten. Deze actie geldt niet voor groothandels. Iedere aanvraag dient voor 15 april 2019 via sensecashback.grohe.nl te worden ingestuurd. Na controle van alle gegevens door GROHE ontvangt u binnen vier weken het geld op het door u opgegeven rekeningnummer. Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.