Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Complete badkamer

BADKAMER MET KEUZEVRIJHEID

PERSOONLIJKE BELEVING IN JOUW BADKAMER MET GROHE

Badkamer met gekleurde wastafelkraan

De perfecte badkamer draait helemaal om jou, met elk detail precies zoals jij het wilt. De hedendaagse badkamer is de plek waar je jouw unieke smaak kunt realiseren en je persoonlijkheid tot uitdrukking brengt, waardoor elk moment dat je er doorbrengt puur genot is. Bij GROHE geloven we in de complete badkamerbeleving, waarin de vorm perfect matcht met de functie en waar je de vrijheid hebt om je eigen ontwerpstijl uit te drukken. Daarom hebben we een zorgvuldig samengesteld assortiment aan kleuren en afwerkingen gecreëerd voor alle aanraakpunten in de badkamer.

Nieuwe Kleurenassortiment Van GROHE Colors
Badkamer met zwarte wastafelkraan

VOOR DE PERFECTE BADKAMER MATCH

De perfecte match vinden is niet eenvoudig. Dat geldt ook voor de badkamer. Aangezien onze keramiekproducten worden geleverd in aanbevolen combinaties die perfect bij onze kranen, douches en sanitaire systemen passen, vullen ze elkaar aan qua design en technologie: de overweldigende hoeveelheid opties zijn gedestilleerd tot één simpele keuze. Bespaar jezelf het eeuwige uitproberen en maak eenvoudigweg de keuze voor de perfecte match in jouw badkamer.

Naar de Perfecte Match

Vind de GROHE douche die perfect past bij jouw badkamer Start de douche-keuzehulp

ULTIEM DOUCHEPLEZIER MET GROHE IN JOUW BADKAMER

Inbouw regendouche met grote douche kop in de badkamer

DE PERFECTE DOUCHE IN JOUW BADKAMER

Creëer je persoonlijke douche en gebruik alle natuurlijke eigenschappen van water om elke dag een nieuwe sensatie te scheppen in de badkamer. In L-formaat of XL-formaat; in het plafond ingebouwd of wandgemonteerd; GROHE-douches zijn er in alle vormen, stijlen en afmetingen - elk ervan ontworpen met jouw welzijn en plezier in gedachten.

Vind jouw ideale douche
Douchebediening in badkamer

GROHE SMARTCONTROL

Denk aan een douche. Zijn het niet gewoon vallende waterdruppels? Het is geen lastige optelsom, maar wat GROHE SmartControl met water doet, geloof je pas wanneer je het ervaren hebt. Het tilt de simpele badkamer douche naar een compleet nieuwe douche-ervaring die voor jou alleen lijkt te zijn ontwikkeld.

Vergroot jouw doucheplezier