moderne badkamer met chromen badgreep en elegante accessoires

Badgrepen: kwaliteit, comfort en veiligheid gecombineerd

Badgrepen (ook wel handgrepen genoemd) zorgen niet alleen voor een perfecte afwerking en een extra luxe uitstraling in je badkamer: ze hebben ook een belangrijk doel. Ze helpen je om je evenwicht te bewaren tijdens het douchen of baden en om in en uit het bad te stappen. Je hebt deze grepen misschien al eerder gezien in openbare invalidentoiletten, maar ze worden ook gebruikt in privéwoningen, naast het toilet, het bad of aan de douchewand en dienen als extra hulpmiddel voor mensen met mobiliteitsproblemen of een beperking.

De badgreep moet dus van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook al is de aanschaf van een badgreep misschien noodzakelijk, hoeft dit niet te betekenen dat de greep alleen maar functioneel mag zijn. GROHE’s badgrepen zorgen voor een luxe uitstraling in je badkamer en sluiten mooi aan op andere badkameraccessoires. GROHE heeft een uitgebreid assortiment badgrepen van hoge kwaliteit ontworpen, zodat je precies het ontwerp kunt vinden dat perfect bij de stijl van je badkamer past.

Eenvoudige stijlen vs. unieke designs

Iedereen heeft een andere smaak en daarom biedt GROHE een grote selectie aan ontwerpen voor verschillende stijlen en badkamers. Een chromen badgreep komt waarschijnlijk als eerste in je op en die hebben we in onze Essentials serie: de Essentials handgreep. Je hoeft je geen zorgen te maken over vieze vingerafdrukken op deze chromen badgreep; dankzij GROHE's StarLight chroomafwerking blijft hij glanzen als nieuw. Als je op zoek bent naar een opvallende badgreep, dan hebben we ook verschillende mogelijkheden. Een bijzonder design is de hoekige, futuristisch ogende Essentials Cube badgreep. Dit model is geïnspireerd op een kubus en wordt ook geleverd met de StarLight chroomafwerking voor extra langdurige glans. Als je op zoek bent naar een badgreep in een vloeiend design, kijk dan eens naar de Selection badgreep, een echte eyecatcher in je badkamer!

Voor extra comfort bij het nemen van een bad is er de L-vormige Essentials badgreep. Deze duurzame wandbeugel brengt comfort en all-round veiligheid in je badkamer met een functionele lengte van 680 mm bij 940 mm. Zo hoef je niet te kiezen tussen een horizontale of een verticale badgreep: deze worden gecombineerd in één sterke wandbeugel.

Matchen gaat gemakkelijk

Om het je makkelijk te maken al je badkameraccessoires te matchen, heeft GROHE uitgebreide accessoireseries waarbij je eigenlijk alleen maar hoeft te kijken naar de naam van de serie: alle accessoires uit dezelfde serie zullen prachtig bij elkaar staan. Als je bijvoorbeeld kiest voor de prachtige Grandera badgreep, zullen andere Grandera producten hier mooi bij aansluiten, zoals de Grandera wastafelmengkraan, de Grandera douchemengkraan en de Grandera toiletborstelset.

Kleuren in overvloed

Als een chromen badgreep niet goed past qua kleur in je badkamer, kijk dan eens naar GROHE's andere kleuren in het assortiment. Ga voor glanzend met Warm Sunset (bronskleurig), gepolijst nikkel, Hard Graphite (donkergrijs), of ga voor mat met SuperSteel, geborsteld Hard Graphite, en geborsteld nikkel. De eerder genoemde Grandera serie heeft producten waarin twee kleuren gecombineerd worden, voor als je niet kunt – of wil – kiezen tussen chroom of goud. Het grootste deel van de badgreep is chroomkleurig, maar wordt afgewerkt met een gouden rand, waardoor je badkamer een stijlvol, verfijnd accent krijgt.

De juiste lengte

GROHE badgrepen zijn er in verschillende lengtes, dus controleer voordat je er eentje aanschaft, welke maat voor jouw badkamer geschikt is. Voor een extra lange badgreep kun je kiezen voor de Essentials badgreep 657 mm. Houd er rekening mee dat er twee lengtes worden gegeven voor elke badgreep - de werkelijke lengte en de functionele lengte. De Essentials badgreep is dus 657 mm lang, maar de bruikbare lengte is 600 mm vanwege de verborgen bevestiging.

GROHE’s kwaliteitswaarmerk

Wanneer je kiest voor een van de GROHE producten, weet je zeker dat het product van hoogwaardige kwaliteit is. Vooral als het gaat om badgrepen; je moet je eraan op kunnen trekken maar ze moeten ook bestand zijn tegen plotselinge impact. Betrouwbare kwaliteit is dus erg belangrijk. Je kunt er zeker van zijn dat alle GROHE producten worden geleverd met een waarmerk van uitzonderlijke kwaliteit. Ze ondergaan allemaal verschillende kwaliteitstesten - de meest veeleisende die er zijn - en slagen met vlag en wimpel. En alleen dan zul jij ze kunnen vinden in de schappen van de sanitairwinkel bij jou in de buurt.

Onze kwaliteit houdt niet op bij het product. Bij het installeren van de badgreep is de bevestiging verborgen om het eindproduct er zo naadloos en netjes mogelijk uit te laten zien.

Als je voor een GROHE badgreep hebt gekozen, heb je hem met onze eenvoudige stap-voor-stap instructies in een mum van tijd aan de muur bevestigd. Of je hem nu naast je toilet, of bij je douche of bad wilt hebben, de keuze is aan jou. Als je hem later niet meer als badgreep wilt gebruiken, maar hem ook niet wilt weghalen, dan kun je hem gewoon als handdoekstang gebruiken.

BADKAMER BROCHURE