Handdoekenrek GROHE

Vind het perfecte handdoekenrek voor je badkamer

Handdoekenrek GROHE badkamer

Het bescheiden handdoekrek: een badkameraccessoire dat we als vanzelfsprekend beschouwen en zelden naar waarde schatten. Dit is echter volledig onterecht. Beeld je het maar eens in. Waar zou je je handdoeken hangen zonder een handig handdoekrekje? Om nog maar te zwijgen over het feit dat onze badhanddoeken niet goed zouden drogen. GROHE ziet het handdoekenrek als meer dan een puur functioneel object. Wij zien de vele mogelijkheden achter dit eenvoudige, alledaagse voorwerp. Een perfect ontworpen handdoekenrek sluit aan bij het design van je badkamer en vormt zo een elegant decoratiestukje voor de badkamermuren.

Het GROHE handdoekrekken assortiment biedt verschillende stijlen, afwerkingen, maten en functies. Wij hebben voor elk wat wils. Dankzij het strakke en minimalistische ontwerp vind je het perfecte handdoekenrekje dat past bij zowel je badkamerinrichting als bij jouw behoeften en die van je gezin.

Handoekenrek GROHE

GROHE Handdoekrekken: een optie voor elk gebruik

In je badkamer heb je meestal meerdere soorten handdoeken; voor elke reden tot afdrogen is er een andere maat; een handdoekje naast de wastafel, grotere badhanddoeken om je af te drogen na het douchen, misschien ook nog een middelgrote wanneer je enkel je haar wilt afdrogen. Daarom biedt GROHE een grote verscheidenheid aan handdoekenrekken en handdoekhouders aan.

Handdoekenrek staal GROHE

Kies de perfecte maat

Omdat handdoeken in vele maten verkrijgbaar zijn, geldt dat ook voor de GROHE handdoekenrekken. Onze afmetingen gaan van 250 mm voor kleine handdoeken tot 600 mm voor de grootste badhanddoeken, en we hebben ook de vele maten daartussenin. Je vindt dus sowieso een geschikt handdoekrek voor je badkamer. Dankzij ons ruime aanbod, is het makkelijk om handdoekrekken in verschillende maten te kiezen en te combineren voor een samenhangende en harmonieuze inrichting van je badkamer.

Prachtige kleuren en afwerkingen

GROHE biedt ook veel verschillende kleurafwerkingen aan. Met onze matte, geborstelde en glanzende opties kun je ervoor kiezen om je handdoekenrek ofwel te laten opgaan in het badkamerinterieur of daarentegen helemaal te laten opvallen. Een GROHE chroom handdoekrek, zoals deze Allure handdoekhouder, reflecteert het licht in de badkamer mooi. Naast prachtige kleuren profiteren deze handdoekrekken uit chroom ook van de GROHE StarLight afwerking. Deze afwerkingstechniek houdt een uniek coatingsproces in, dat zorgt voor een onberispelijk, duurzaam en slijtvast oppervlak.

Een handdoekenrek voor elke situatie

Handdoekenrek GROHE

Het hoeft niet te verbazen dat GROHE's gevarieerde assortiment handdoekhouders perfect geschikt is voor de meest uiteenlopende situaties.

Een klein handdoekrek is ideaal voor de handdoekjes naast je wastafel, terwijl grotere modellen natuurlijk beter geschikt zijn om badhanddoeken op te hangen. GROHE's assortiment houdt hiermee echter niet op. Je kunt kiezen tussen handdoekenrekken met één stang (zoals de Essentials handdoekhouder) of dubbele beugel met twee staven (zoals deze Essentials dubbele handdoekhouder). Een dubbele handdoekhouder betekent ook dubbel zo veel ruimte om handdoeken op te hangen.

Met GROHE's serie van Multi-handoekrekken win je nog meer ruimte. De bovenste drie stangen doen ook dienst als een plank waarop je gevouwen handdoeken kunt opbergen, zo is een verse handdoek altijd binnen handbereik. Onderaan is een aparte staaf die het makkelijk maakt om de handdoek die je op dat moment gebruikt op te hangen.

Handdoekenrek Goud GROHE

De Dubbele Handdoekenrekken in het GROHE assortiment hebben uitdraaibare staven. Deze zijn een handige toevoeging want ze zorgen door hun flexibiliteit voor het ultieme gebruiksgemak. Dankzij de wandmontage van deze modellen, dit is overigens net zo bij de rest van GROHE's handdoekrekken, verspil je geen ruimte zoals bij een staand model. Aan de wand bevestigde handdoekhouders maken het ook gemakkelijker om de vloer van je badkamer schoon te houden.

Natuurlijk zijn handdoekenrekken niet de enige manier om handdoeken op te hangen. GROHE biedt andere mogelijkheden. Zo zijn handdoekringen een andere uitstekende optie die een strakke en moderne badkamer een extra dimensie kunnen geven. Dit doen onze handdoekringen door andere, aparte vormen in het interieur te integreren. Ronde handdoekringen, zoals deze BauCosmopolitan Handdoekring, brengen een elegante zachtheid in de ruimte, terwijl modellen met een kubusvormig ontwerp, zoals de Essentials Cube Handdoekring, zorgen voor een minimalistische en ultramoderne uitstraling. GROHE heeft ook modellen met afgeronde hoeken, zoals deze Allure Handoekring, en ronde randen, zoals de Grandera Handdoekring.

Accessoiresets voor een samenhangende look

De GROHE badkameraccessoiresets zijn de ultieme oplossing voor een gestroomlijnde, samenhangende look in je badkamer. Alle elementen passen perfect bij elkaar en elke set is makkelijk te integreren in je badkamer. Naast elegante handdoekhouders bevatten de accessoiresets bijvoorbeeld ook handdoekringen, handdoek- en kamerjashaken, toiletborstelsets, toiletrolhouders, en zeepschaaltjes en -dispensers. De sets zijn gemaakt voor zowel grote als de kleinere badkamers. Met een GROHE badkameraccessoireset heb je alle finishing touchs die je nodig hebt voor je perfecte badkamer binnen handbereik.

De verschillende kleurafwerkingen, maten en ontwerpen van GROHE maken het gemakkelijk om de handdoekhouder te vinden die perfect bij je badkamer past. GROHE handdoekenrekken dienen niet enkel om je handdoeken op te hangen: ze verrijken de look van je badkamer.

Accessoires series