Zeepbakje GROHE

Zeepbakje voor elke badkamer

Zeep is misschien wel het belangrijkste badkamer- of toiletartikel. Iedereen verwacht zeep in de douche of bij de wastafel. Als er geen is, zal het niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom is een zeepbakje of een zeepschaaltje essentieel in een goed ingerichte badkamer. De zeepbak is in het beste geval praktisch en duurzaam, maar past tegelijk ook in het aantrekkelijke interieur van je badkamer. Hiervoor stel je je zeepbakje best af op de andere badkameraccessoires zoals de handdoekhaken, handdoekringen of handdoekrekjes. Dat kan makkelijk met de GROHE zeephouders. Welke stijl of combinatie je ook verkiest, bij GROHE vind je de stijlvolle oplossing. Wij zorgen ervoor dat je zeepschaal meteen je badkamerinrichting verrijkt.

Sfeerbeeld toilettafel met accescoires.

Praktisch ontwerp voor een aangename badkamerervaring

Plakkerige zeep is nooit aangenaam. Wat nog minder aangenaam is, is je handen niet grondig kunnen wassen na een toiletbezoek. Een goed ontworpen zeepbakje houdt je zeep makkelijk droog en intact. Zelfs als je voor een klein zeepbakje van GROHE kiest, blijft je zeep makkelijker droog en plakt ze niet aan je sanitair. Onze eenvoudige zeepschaaltjes met een houder, zoals de GROHE Essentials zeephouder, hebben een gebogen vorm. Dit is zo ontworpen om de waterrestjes op de zeep te laten weglopen. Je stuk zeep blijft dus langer droog en gaat op deze manier ook langer mee.

Bovendien bespaar je met dit kleine zeepbakje veel ruimte. Eigenlijk geldt dit voor elke GROHE zeephouder. Door een aparte plek voor de zeep te creëren, voorkom je dat het wastafeloppervlak rommelig overkomt. Of dat je je sanitair voortdurend moet schoonmaken omdat het te plakkerig wordt door de zeepresten.

Kraan en zeepbakje GROHE

GROHE’s Starlight afwerking voor een duurzaam en onberispelijk accessoire

Iedereen kent de sporen die kalk, zeepresten of tandpasta achterlaten op je badkamersanitair. Hierdoor moet je je kranen, wastafel of douchebak soms al te vaak poetsen. Het chroom van bijvoorbeeld je kranen kan zo zijn glans verliezen. Dankzij de GROHE StarLight afwerking hebben de zeephouders uit chroom echter allemaal een zeer duurzame glans. Deze coating geeft je zeepbakje een oogverblindende, glimmende bovenlaag. Hoewel GROHE's zeephouders uit chroom stuk voor stuk uniek zijn, kunnen wij garanderen dat ze allemaal makkelijk schoon te houden zijn. Een product dat elke dag moet worden gebruikt, moet immers duurzaam zijn. Hoe vaak je onze zeepbakjes ook poetst, ze zullen hun glans niet verliezen.

Onze producten met de GROHE StarLight afwerking reinigen is eenvoudig: het enige wat je nodig hebt is een droge doek om de bovenvlakken af te vegen. Zo glanzen ze steeds, ook wanneer je ze elke dag gebruikt. GROHE StarLight beschermt niet enkel de glans van onze producten, maar vermijdt ook dat de oppervlakken afslijten. GROHE StarLight artikelen zijn krasbestendig, wat betekent dat je badkamer altijd zal blijven stralen.

Kraan goud en zeepbakje GROHE

Een stijl voor elke woning

Of je nu je badkamer wilt vernieuwen, of de ruimte voor het eerst inricht, bij GROHE vind je het zeepbakje dat bij de stijl van je woning past. Ook voor dit badkameraccessoire biedt GROHE uiteenlopende designstijlen. Zelfs onze meest elementaire zeepschalen brengen een extra vleugje klasse in je huis. De GROHE Essentials Cube zeephouder is een eenvoudig en efficiënt product, dat je helpt om je ruimte te organiseren. Het strakke ontwerp doet geen afbreuk aan de stijl. Dit zeepbakje heeft een modern design met nette, scherpe lijnen en creëert zo rust in je badkamer.

Een luxueuzere optie is de Grandera houder met keramisch zeepschaaltje. Deze combineert klassiek keramiek met een moderne zeephouder uit chroom - uiteraard met de StarLight afwerking. De zeephouder heeft een verborgen bevestiging, zodat je accessoire er strak uitziet en naadloos aansluit op je badkamerinterieur. Het gebruik van zowel chroom als keramiek geeft het zeepbakje een tijdloze en luxueuze look.

Zeepbakje GROHE

De voordelen wanneer je een zeepbakje van GROHE kiest

  • De zeepbakjes zijn ontworpen met het oog op het dagelijks gebruik: je zeep blijft droog en is steeds binnen handbereik.
  • De zeephouders uit chroom hebben een GROHE StarLight afwerking, wat betekent dat je product altijd minder krassen zal hebben en gemakkelijk schoon te maken is. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze zullen schitteren als een ster!
  • De zeepschaaltjes en hun houders zijn er in veel verschillende stijlen, zodat je stijlen kunt mixen of daarentegen kunt matchen met het interieur dat je voor je badkamer koos.
  • De zeephouders kunnen eenvoudig worden gemonteerd en sommige hebben zelfs een verborgen bevestiging voor een nette installatie.
  • Een zeephouder installeren betekent minder rommel en zo bekom je een meer rustgevende badkamerervaring.

GROHE’s Quickfix voor probleemloze montage

Als je een zeepbakje koopt om je het leven makkelijker te maken, mag de installatie op zich geen nieuw probleem vormen. Het innovatieve QuickFix installatiesysteem, dat bij alle GROHE zeepbakken wordt geleverd, betekent dat je je schaal eenvoudig en in een handomdraai kunt monteren. Het installeren van je zeephouder lukt je in 1-2-3 dankzij GROHE's QuickFix installatiesysteem. Wij begeleiden je met stap-voor-stapinstructies om je nieuwe product in je badkamer te installeren.

Accessoires series