Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Vind jouw perfecte combinatie met GROHE BestMatch™

Eén behoefte, veel opties

Als je ooit naar een wastafel hebt gezocht, dan weet je: de keuze is enorm. Voeg daar de zoektocht naar de perfect bijpassende kraan qua design en technische aspecten aan toe, en opeens wordt het een hele ingewikkelde klus. In het ergste geval ben je na installatie ontevreden door spetterend water of te weinig gebruiksgemak. Dus hoe vind je de beste combinatie van wastafel en kraan?

De simpele oplossing: GROHE BestMatch™

GROHE maakt het eenvoudiger dan ooit om de perfecte combinatie van wastafel en kraan te vinden; met de nieuwe GROHE BestMatch™ website en app voor iOS & Android. En of je nu zoekt naar een wastafel die past bij je kraan, of een kraan die past bij je wastafel, met GROHE BestMatch™ vind je gegarandeerd de beste combinatie.

iPad is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc.Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.

Zoek thuis, besluit in de winkel

Met GROHE BestMatch™ kun je eenvoudig thuis online al alle geteste combinaties checken. Wat dacht je bijvoiorbeeld van de ovale wastafel met de moderne GROHE Essence mengkraan? Of een vierkante wastafel met de elegante GROHE Allure kraan? Je kunt kiezen uit populaire wastafels van zeven topmerken en uit ons grote assortiment GROHE wastafelkranen.

We testten al meer dan 3.500 combinaties en er volgen er nog veel meer. Je kunt er zeker van zijn dat je jouw perfecte combinatie vindt. Je kunt je favoriete combinaties opslaan, printen, delen of versturen via email om met vrienden en familie te sharen of te bespreken. Of om mee te nemen naar een GROHE verkooppunt natuurlijk.

Duravit
Villeroy & Boch
Laufen
Burgbad
Keramag
Alape
Sphinx
">

Met GROHE BestMatch™ vind je wat je zoekt

Kwaliteit is topprioriteit bij GROHE. In het beroemde GROHE laboratorium, speciaal opgezet voor GROHE BestMatch™, controleren ervaren GROHE technici op diverse gebieden: Is de combinatie technisch mogelijk? Spettert het water over de wastafel als je je handen wast? Kan de gebruiker rekenen op een hoog comfortniveau bij gebruik van de combinatie? Tegelijkertijd zijn alle ontwerpen geëvalueerd door ons eigen GROHE designteam, geleid door Michael Seum.

Alleen de combinaties die geslaagd zijn voor de design- en technische test komen voor in de GROHE BestMatch™. Je kunt dus voor honderd procent rekenen op de resultaten van GROHE BestMatch™!

Bezoek GROHE BestMatch website