Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Een badkamer inrichten met bijvoorbeeld: zwart kraan, chrome kraan, gouden kraan, rose gouden kraan, koperen kraan of messing kraan is nu mogelijk. Combineer een zwarte kraan bijvoorbeeld met een zwarte doucheset.

COMPLETE BADKAMER INRICHTEN IN KLEUR

Wil jij jouw badkamer inrichten met meer kleur? En wil je eens iets anders dan een chromen kraan? Dan zit je bij GROHE goed! Je badkamer inrichten was nog nooit zo eenvoudig met GROHE, wij bieden namelijk een compleet assortiment aan badkamerkranen, douches en accessoires in diverse kleuren en afwerkingen. Je badkamer inrichten naar je eigen smaak, stijl en voorkeur voor kleur maakt jouw badkamer echt persoonlijk. Dus, ga jij voor goud, zilver, rosé goud of donkergrijs? Mat of glanzend? Jij hebt de volledige controle over jouw badkamer in handen!

WIN GROHE COLORS PRODUCTEN

Zwarte kraan, atrio zwarte kraan met zwarte doucheset en natuursteen

WIN 1 VAN DE 10 GROHE COLORS BADKAMERSETS

Geniet van keuzevrijheid met je eigen badkamerset uit de GROHE Colors-collectie *. Je badkamer inrichten naar jouw individuele stijl is eenvoudig.

* Elke set bevat een wastafelkraan, een hoofddouche, een bedieningsplaat en drie accessoires in 1 van de 10 kleuren uit de GROHE Colors-collectie (afhankelijk van beschikbaarheid). Doe mee aan de wedstrijd tussen 01.01.2019 en 31.03.2019.

Win jouw GROHE colors collectie set!

GROHE Colors

Badkamer inrichten met GROHE Colors

Voor mensen die houden van een strakke, visueel aantrekkelijke vormgeving, biedt GROHE Colors esthetiek zonder overbodige franje. Deze collectie maakt gebruik van een evenwichtige, moderne styling en creëert ruimte voor creatieve ideeën en innovatieve technologieën om de badkamer in te richten.

De GROHE Essence lijn bestaat uit (meng)kranen voor wastafels, douche, bad en bidet. Tevens hebben we bijpassende accessoires. Onze collectie wordt gekenmerkt door consistentie. Alle producten zijn tot in detail op elkaar afgestemd, zowel technisch als visueel. En juist dat laatste aspect springt in het oog. We gebruiken kleuren en materialen die een statement maken. Het is uitgesproken en tegelijk ingetogen. Acht gladde en geborstelde kleuren geven je de vrijheid om weloverwogen keuzes te maken.

Je badkamer inrichten met bijvoorbeeld een zwarte kraan is uniek. De zwarte kraan is er in een glazende en matte kleur.

Donker grijs - Hard Graphite

Met de juiste kranen en accessoires in de juiste sfeer creëer je een geweldige ruimte die je alle mogelijkheden voor rust en ontspanning geeft. Dat gevoel kan je bewerkstelligen met Hard Graphite.

Ben je op zoek naar een zwarte kraan? Dan past het alternatief van de donker grijze, Hard Graphite kleur, bij jou!

Een koperen kraan met een modern uiterlijk maakt de koppeling tussen een retro en hedendaags design. De koperen kraan is goed te combineren met een douchethermostaat en accessoires in dezelfde kleur.

Rosé goud - Warm Sunset

Een koperen kraan met een modern design is lastig te vinden. De Warm Sunset kleur van GROHE komt hier zeker dichtbij in de buurt. Je complete badkamer inrichten met deze kleur maakt jouw badkamer écht uniek!

Tijd maken voor jezelf geeft een ongekend gevoel van vrijheid en rijkdom. Even nergens aan denken, sluit je af voor de rest van de wereld, drukte, werk, stress, verplichtingen. Omringd door warmte. Een grotere luxe is tegenwoordig bijna ondenkbaar. Na afloop voel je je als herboren. Een badkamer met Warm Sunset doet dat voor je.

Een gouden kraan maakt je badkamer nog net even wat luxer. Een gouden wastafelkraan is in vele soorten en maten te krijgen.

Goud - Cool Sunrise

De dag is lang, de wereld, je gezin en je collega's hebben je nodig en doen onafgebroken een beroep op je. Je kunt ze pas optimaal tegemoet treden en geven wat ze nodig hebben als je zelf een goede start maakt. Is Cool Sunrise iets voor je?

Een gouden kraan weerspiegelt luxe in jouw gouden badkamer op een subtiele wijze. Je kan nu ook de gouden kraan combineren met bijvoorbeeld een gouden douchethermostaat, badmengkraan en accessoires om jouw gouden badkamer te compleet te maken.

Een chrome kraan/rvs kraan lijkt eenvoudig, maar het designs van GROHE maken deze kranen wel uniek. Het voordeel van een rvs kraan is dat deze in iedere badkamer gebruikt kan worden.

Glanzend chroom of mat SuperSteel

Je hoeft je niet te conformeren aan anderen, een RVS kraan is niet simpel of voor de hand liggend. Kies wat jij mooi vindt en geniet er met volle teugen van. De badkamer inrichten naar jouw eigen stijl en smaak met een kleine chique glinstering of karakteristieke matte tint. Kan een Supersteel of chrome kraan jou bekoren?

">

DE NIEUWE GENERATIE KLEUREN

» DEZE NIEUWE OPTIES BIEDEN ONGELOOFLIJK VEEL MOGELIJKHEDEN VOOR DE CREATIEVE GEEST «

Michael Seum,

GROHE Vice President Design

Lees het volledige interview

GROHE PVD ONGEËVENAARD HARD EN KRASBESTENDIG

DUURZAME OPPERVLAKKEN, VARIËREND VAN PRACHTIG MAT TOT SCHITTERENDE GLANS

GROHE-kranen zijn zo gemaakt dat ze er over een paar decennia nog net zo schitterend uitzien als toen je ze voor het eerst zag. Ons geheim ligt in de duurzame kwaliteit van de afwerking van het oppervlak. GROHE maakt gebruik van geavanceerde technologie om afwerkingen van ongekende kwaliteit te garanderen. Het verdampingsafzettingsproces (PVD) zorgt ervoor dat de glinsterend goudkleurige of verfijnde roestvrijstalen oppervlakcompositie drie keer zo hard wordt. De afwerking is bovendien tien keer zo krasbestendig, zodat deze letterlijk een leven lang meegaat.

ONZE GEAVANCEERDE PVD-TECHNOLOGIE BRENGT ONZE NIEUWE KLEUREN TOT LEVEN

VOOR DE PERFECTE MATCH

De perfecte match vinden is niet eenvoudig. Dat geldt ook voor de badkamer. Aangezien onze keramiekproducten worden geleverd in aanbevolen combinaties die perfect bij onze kranen, douches en sanitaire systemen passen, vullen ze elkaar aan qua design en technologie: de overweldigende hoeveelheid opties zijn gedestilleerd tot één simpele keuze. Bespaar jezelf het eeuwige uitproberen en maak eenvoudigweg de keuze voor de perfecte match.

Naar de Perfecte Match

JOUW BADKAMER INRICHTEN MET DEZE PRACHTIGE KLEUREN

Maak je badkamer antraciet met de grijs-zwarte kraan, thermostaat en accessoires. De grijze kleur van de hard graphite komt in de buurt van zwart. Zoek je naar een zwarte kraan, dan is deze kraan zeker het overwegen waard.

HARD GRAPHITE

Contrast of camouflage: Of je nu kiest voor pure white of camouflage kleuren. Het past altijd goed bij materialen zoals beton of licht hout.

Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

Een bronzen kraan lijkt retro, maar deze koperen kraan wordt steeds populairder. De bronzen kraan/koperen kraan is zowel in glazende- als matte afwerking te krijgen.

WARM SUNSET

Een aangenaam vleugje luxe voor individualisten. De Warm Sunset accentueert sfeervolle badkamers en geeft een prachtige schittering. Past bij donkere stenen, marmer of beton.

Je badkamer inrichten met een bronzen/koperen kraan, bijpassende thermostaat en accessoires resulteert in een echte moderne badkamer. Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

Een gouden badkamer staat voor klasse en luxe. Een gouden kraan combineren met bijvoorbeeld een gouden thermostaatkraan maakt jouw badkamer onderscheidend. De gouden kraan en overige artikelen zijn in een glanzende- en matte afwerking te verkrijgen.

COOL SUNRISE

Maak een statement met een Cool Sunrise gouden badkamer. In hoogglans creëert het verfijning en klassieke luxe, in geborsteld brengt een moderne maar vintage charme. Combineer het met donkere, lichte of witte interieurs om jouw gouden badkamer tot een meesterwerk te maken.

Ook verkrijgbaar in geborstelde afwerking.

Een chrome kraan/rvs kraan is in ieder badkamer te gebruiken, het past bij zowel een klassieke als moderne badkamer.

SUPERSTEEL

Door een chrome kraan met een hedendaags design te combineren met een bijvoorbeeld een bad/douchethermostaat en diverse accessoires creëer je een algehele luxe look. De glanzende- en matte afwerking die niet alleen past bij staal, maar ook bij licht marmer, beton of hout.

Productserie

Bad

19792000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.182,00 € incl. B.T.W.
Thermostatische mengkraan met omstelling
19285001
chroom
Voeg toe aan portfolio
233,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19578001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.084,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
19976001
chroom
Voeg toe aan portfolio
759,00 € incl. B.T.W.
Driegats badrandcombinatie
33624001
chroom
Voeg toe aan portfolio
318,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
33628001
chroom
Voeg toe aan portfolio
381,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
33624DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
413,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
23491DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
2.226,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
19578DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.410,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
19285DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
317,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
23491GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
2.397,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
23491GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
2.397,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
23491EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
2.397,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
23491DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
2.397,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
19578EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.518,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
19578DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.518,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
19578DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
1.518,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
19578BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
1.518,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
19578AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.518,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
19578A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
1.518,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
23491AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
2.397,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
23491A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
2.397,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
19578GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.518,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
19578GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
1.518,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
23491DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
2.397,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
23491BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
2.397,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
33624GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
445,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
33624GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
445,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
33624EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
445,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
33624DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
445,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
33624DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
445,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
33624BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
445,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
33624AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
445,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
33624A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
445,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19285GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
341,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19285GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
341,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19285EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
341,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19285DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
341,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19285DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
341,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19285BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
341,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19285AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
341,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19285A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
341,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
24058DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
336,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24058DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
312,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24058DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
336,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
23491001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.712,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
24058001
chroom
Voeg toe aan portfolio
240,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24058GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
336,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24058GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
336,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24058EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
336,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24058BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
336,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24058AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
336,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24058A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
336,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
13299000
chroom
Voeg toe aan portfolio
428,00 € incl. B.T.W.
Baduitloop
23119000
chroom
Voeg toe aan portfolio
3.672,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
13319000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.048,00 € incl. B.T.W.
Cascade uitloop voor bad en douche
19787001
chroom
Voeg toe aan portfolio
2.078,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
24072000
chroom
Voeg toe aan portfolio
532,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
19919000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.691,00 € incl. B.T.W.
Inbouw vijfgats badrandcombinatie
19936000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.599,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
13341000
chroom
Voeg toe aan portfolio
342,00 € incl. B.T.W.
Baduitloop
19919IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
2.198,00 € incl. B.T.W.
Inbouw vijfgats badrandcombinatie
23317000
chroom
Voeg toe aan portfolio
749,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
23318000
chroom
Voeg toe aan portfolio
2.401,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
23318IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
3.121,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
23317IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
974,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
13341IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
445,00 € incl. B.T.W.
Baduitloop
19920IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
646,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
19936IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
2.059,00 € incl. B.T.W.
Viergats badrandcombinatie
24068IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
563,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24068000
chroom
Voeg toe aan portfolio
433,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
24066003
chroom
Voeg toe aan portfolio
455,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 2-weg omstelling
19923DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
2.096,00 € incl. B.T.W.
Inbouw vijfgats badrandcombinatie
19923AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
2.258,00 € incl. B.T.W.
Inbouw vijfgats badrandcombinatie
19923003
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.613,00 € incl. B.T.W.
Inbouw vijfgats badrandcombinatie
32653DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
2.702,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
32653AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
2.910,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
32653003
chroom
Voeg toe aan portfolio
2.079,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan, vloermontage
32652DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
978,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
32652AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.054,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
32652003
chroom
Voeg toe aan portfolio
753,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
25044003
chroom
Voeg toe aan portfolio
2.688,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
25010DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.118,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
25010AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.204,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
25010003
chroom
Voeg toe aan portfolio
860,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
25044DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
3.494,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
25044AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
3.763,00 € incl. B.T.W.
Badmengkraan
13139DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
407,00 € incl. B.T.W.
Baduitloop
13139AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
438,00 € incl. B.T.W.
Baduitloop
13139003
chroom
Voeg toe aan portfolio
313,00 € incl. B.T.W.
Baduitloop
19922DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
2.096,00 € incl. B.T.W.
Inbouw vijfgats badrandcombinatie
19922AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
2.258,00 € incl. B.T.W.
Inbouw vijfgats badrandcombinatie
19922003
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.613,00 € incl. B.T.W.
Inbouw vijfgats badrandcombinatie

Douche

19887000
chroom
Voeg toe aan portfolio
938,00 € incl. B.T.W.
Centraal thermostaat
27706000
chroom
Voeg toe aan portfolio
45,00 € incl. B.T.W.
Wanddouchehouder
27707000
chroom
Voeg toe aan portfolio
72,00 € incl. B.T.W.
Wandaansluitbocht
19791000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.035,00 € incl. B.T.W.
Thermostatische mengkraan
27969IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
150,00 € incl. B.T.W.
Wanddouchehouder
27970IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
226,00 € incl. B.T.W.
Wandaansluitbocht
27970000
chroom
Voeg toe aan portfolio
172,00 € incl. B.T.W.
Wandaansluitbocht
27969000
chroom
Voeg toe aan portfolio
115,00 € incl. B.T.W.
Wanddouchehouder
23741DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
3.914,00 € incl. B.T.W.
Eéngreeps vrijstaande douchemengkraan 1/2"
23741001
chroom
Voeg toe aan portfolio
3.010,00 € incl. B.T.W.
Eéngreeps vrijstaande douchemengkraan 1/2"
19796000
chroom
Voeg toe aan portfolio
264,00 € incl. B.T.W.
Opbouwdeel
19798000
chroom
Voeg toe aan portfolio
372,00 € incl. B.T.W.
Vijfweg-omstelling
27974IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
785,00 € incl. B.T.W.
Hoofddouche 1 straal
27982IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
157,00 € incl. B.T.W.
Douchearm plafond 292 mm
27978IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
131,00 € incl. B.T.W.
Douchearm plafond 142 mm
27986IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
178,00 € incl. B.T.W.
douchearm 285 mm
27993IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
272,00 € incl. B.T.W.
Doucheset 1 straal
26037IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
199,00 € incl. B.T.W.
Handdouche 1 straal
26038IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
413,00 € incl. B.T.W.
Doucheset 1 straal
26038000
chroom
Voeg toe aan portfolio
318,00 € incl. B.T.W.
Doucheset 1 straal
27993000
chroom
Voeg toe aan portfolio
209,00 € incl. B.T.W.
Doucheset 1 straal
27982000
chroom
Voeg toe aan portfolio
116,00 € incl. B.T.W.
Douchearm plafond 292 mm
27986000
chroom
Voeg toe aan portfolio
137,00 € incl. B.T.W.
douchearm 285 mm
27978000
chroom
Voeg toe aan portfolio
101,00 € incl. B.T.W.
Douchearm plafond 142 mm
27974000
chroom
Voeg toe aan portfolio
604,00 € incl. B.T.W.
Hoofddouche 1 straal
19944000
chroom
Voeg toe aan portfolio
154,00 € incl. B.T.W.
Opbouwdeel volume bediening
19942000
chroom
Voeg toe aan portfolio
214,00 € incl. B.T.W.
Vijfweg-omstelling
19944IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
200,00 € incl. B.T.W.
Opbouwdeel volume bediening
19286001
chroom
Voeg toe aan portfolio
215,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636001
chroom
Voeg toe aan portfolio
259,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19286DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
292,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
336,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
362,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
362,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
362,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
362,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
362,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19286GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
314,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19286GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
314,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19286EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
314,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19286DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
314,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19286DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
314,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19286BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
314,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
362,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
362,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
33636BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
362,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19286AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
314,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19286A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
314,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057001
chroom
Voeg toe aan portfolio
218,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
306,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
306,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
306,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
306,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
284,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
306,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
306,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
306,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24057A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
306,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24092GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
388,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24092GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
388,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24092EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
388,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24092DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
388,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24092DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
360,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24092DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
388,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24092BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
388,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24092AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
388,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24092A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
388,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24092001
chroom
Voeg toe aan portfolio
277,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24071000
chroom
Voeg toe aan portfolio
484,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24099DC0
supersteel
Voeg toe aan portfolio
747,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24099AL0
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
804,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24099000
chroom
Voeg toe aan portfolio
574,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
19088DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
166,00 € incl. B.T.W.
Opbouwdeel
19088AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
179,00 € incl. B.T.W.
Opbouwdeel
19088003
chroom
Voeg toe aan portfolio
128,00 € incl. B.T.W.
Opbouwdeel
19069DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
163,00 € incl. B.T.W.
Opbouwdeel
19069AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
176,00 € incl. B.T.W.
Opbouwdeel
19069003
chroom
Voeg toe aan portfolio
125,00 € incl. B.T.W.
Opbouwdeel
23316000
chroom
Voeg toe aan portfolio
599,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
23316IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
779,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
19932IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
590,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24067000
chroom
Voeg toe aan portfolio
394,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24067IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
512,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
26003DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
839,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
26003AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
903,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
26003003
chroom
Voeg toe aan portfolio
645,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
32650DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
839,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
32650AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
903,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
32650003
chroom
Voeg toe aan portfolio
645,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24065003
chroom
Voeg toe aan portfolio
414,00 € incl. B.T.W.
Douchemengkraan
24096DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
644,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24096AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
694,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24096003
chroom
Voeg toe aan portfolio
496,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24096GL3
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
694,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling
24096DA3
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
694,00 € incl. B.T.W.
Mengkraan met 3-weg omstelling

Wastafels

20296001
chroom
Voeg toe aan portfolio
382,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20299001
chroom
Voeg toe aan portfolio
420,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan L-Size
19408001
chroom
Voeg toe aan portfolio
301,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
19967001
chroom
Voeg toe aan portfolio
339,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
32901GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
570,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32901GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
570,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32901EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
570,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32901DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
570,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32901DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
570,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32901BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
570,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32901AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
570,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32901A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
570,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32628GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32628GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32628EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32628DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
34294001
chroom
Voeg toe aan portfolio
226,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
32628001
chroom
Voeg toe aan portfolio
301,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32901001
chroom
Voeg toe aan portfolio
407,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32899001
chroom
Voeg toe aan portfolio
226,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23591001
chroom
Voeg toe aan portfolio
234,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23590001
chroom
Voeg toe aan portfolio
226,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
32901DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
529,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32628DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
391,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
23590DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
294,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23589DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
304,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23462DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
356,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23798001
chroom
Voeg toe aan portfolio
274,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23799001
chroom
Voeg toe aan portfolio
301,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
19967DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
440,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
19408DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
391,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
23797001
chroom
Voeg toe aan portfolio
234,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23590GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
317,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23590GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
317,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23589DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
328,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23589BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
328,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23589AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
328,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23589A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
328,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
19408GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
19408GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
19408EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
19408DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
23590EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
317,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23590DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
317,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23590DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
317,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23590BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
317,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23590AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
317,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23590A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
317,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23589GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
328,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23589GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
328,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23589EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
328,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23589DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
328,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23462GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
384,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23462GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
384,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23462EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
384,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23462DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
384,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23462DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
384,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23462BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
384,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23462AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
384,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23462A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
384,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
19967GN1
cool sunrise geborsteld
Voeg toe aan portfolio
474,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
19967GL1
cool sunrise
Voeg toe aan portfolio
474,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
19967EN1
nickel geborsteld
Voeg toe aan portfolio
474,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
19967DL1
warm sunset geborsteld
Voeg toe aan portfolio
474,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
19967DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
474,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
19967BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
474,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
19967AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
474,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
19967A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
474,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan L-Size
19408DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
19408BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
19408AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
19408A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
32628DA1
warm sunset
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32628BE1
nickel
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32628AL1
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32628A01
hard graphite
Voeg toe aan portfolio
421,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
23379001
chroom
Voeg toe aan portfolio
234,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan S-Size
23462001
chroom
Voeg toe aan portfolio
274,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23463001
chroom
Voeg toe aan portfolio
266,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23480001
chroom
Voeg toe aan portfolio
266,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23541001
chroom
Voeg toe aan portfolio
293,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
20344000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.138,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
23033000
chroom
Voeg toe aan portfolio
810,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23029000
chroom
Voeg toe aan portfolio
810,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
19781000
chroom
Voeg toe aan portfolio
920,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan S-Size
19783000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.037,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
20346000
chroom
Voeg toe aan portfolio
996,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan S-Size
20348000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.093,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20342000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.002,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan S-Size
23112000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.001,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
23114000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.248,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
23109000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1.001,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
20608SD0
roestvrij staal
Voeg toe aan portfolio
3-hole wall-mount basin mixer
20603SD0
roestvrij staal
Voeg toe aan portfolio
3-hole deck-mount basin mixer
23303000
chroom
Voeg toe aan portfolio
503,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23310000
chroom
Voeg toe aan portfolio
503,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
20414000
chroom
Voeg toe aan portfolio
599,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan S-Size
21107000
chroom
Voeg toe aan portfolio
616,00 € incl. B.T.W.
Tweegreeps wastafelmengkraan L-Size
20389000
chroom
Voeg toe aan portfolio
800,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20417000
chroom
Voeg toe aan portfolio
723,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan S-Size
20415000
chroom
Voeg toe aan portfolio
663,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
19929000
chroom
Voeg toe aan portfolio
604,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan S-Size
19930000
chroom
Voeg toe aan portfolio
666,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
19930IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
866,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan M-Size
23313000
chroom
Voeg toe aan portfolio
666,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
20389IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
1.040,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20415IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
862,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20417IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
940,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan S-Size
20414IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
779,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan S-Size
21107IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
801,00 € incl. B.T.W.
Tweegreeps wastafelmengkraan L-Size
23310IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
654,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23303IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
654,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
23313IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
866,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
19929IG0
chroom / goud
Voeg toe aan portfolio
785,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan S-Size
20021DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
452,00 € incl. B.T.W.
Toiletkraan 1/2" XS-Size
20021AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
487,00 € incl. B.T.W.
Toiletkraan 1/2" XS-Size
20021003
chroom
Voeg toe aan portfolio
348,00 € incl. B.T.W.
Toiletkraan 1/2" XS-Size
20009DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
932,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20009AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.003,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20009003
chroom
Voeg toe aan portfolio
717,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20008DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
932,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20008AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.003,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
20008003
chroom
Voeg toe aan portfolio
717,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan M-Size
32043AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
652,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
21044AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.104,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
21044003
chroom
Voeg toe aan portfolio
788,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
21022DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
745,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32043003
chroom
Voeg toe aan portfolio
466,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
32042DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
699,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32042AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
753,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
32042003
chroom
Voeg toe aan portfolio
538,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
19918DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
792,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan joystick
19918AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
853,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan joystick
19918003
chroom
Voeg toe aan portfolio
609,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan joystick
19287DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
699,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan joystick
19287AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
753,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan joystick
19287003
chroom
Voeg toe aan portfolio
538,00 € incl. B.T.W.
Tweegats wastafelmengkraan joystick
32647DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
978,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32647AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
1.054,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32647003
chroom
Voeg toe aan portfolio
753,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
32043DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
606,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan M-Size
21022AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
803,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
21022003
chroom
Voeg toe aan portfolio
573,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
21019DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
745,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
21019AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
803,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
21019003
chroom
Voeg toe aan portfolio
573,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan L-Size
20169DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
792,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan S-Size
20169AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
853,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan S-Size
20169003
chroom
Voeg toe aan portfolio
609,00 € incl. B.T.W.
Driegats wastafelmengkraan S-Size
20164DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
792,00 € incl. B.T.W.
Driegats Wastafelmengkraan
20164AL3
hard graphite geborsteld
Voeg toe aan portfolio
853,00 € incl. B.T.W.
Driegats Wastafelmengkraan
20164003
chroom
Voeg toe aan portfolio
609,00 € incl. B.T.W.
Driegats Wastafelmengkraan
21044DC3
supersteel
Voeg toe aan portfolio
1.025,00 € incl. B.T.W.
Wastafelmengkraan XL-Size
20614SD0
roestvrij staal
Voeg toe aan portfolio
3-hole wall-mount basin mixer
20609SD0
roestvrij staal
Voeg toe aan portfolio
3-hole deck-mount basin mixer

Douchesystemen

23741DC1
supersteel
Voeg toe aan portfolio
3.914,00 € incl. B.T.W.
Eéngreeps vrijstaande douchemengkraan 1/2"
23741001
chroom
Voeg toe aan portfolio
3.010,00 € incl. B.T.W.
Eéngreeps vrijstaande douchemengkraan 1/2"

GROHE PVD ONGEËVENAARD HARD EN KRASBESTENDIG

GROHE kranen blijven een decennia lang mooi om naar te kijken, dit geldt vanzelfsprekend ook voor onze gekleurde kranen. Het speciale recept voor succes is de langdurige afwerking. GROHE maakt gebruik van state-of-the-art technologie om uitzonderlijke kwaliteit te leveren. Het physical vapour depostition (PVD) zorgt ervoor dat het oppervlak drie keer harder is, ondanks het glinsterend goud of geraffineerde roestvrijstalen afwerking heeft. Naast het feit dat harder is, is het oppervlak ook tien keer meer krasbestendig, zodat het heel lang meegaat.

Iedere gekleurde kraan heeft een Starlight afwerking. Dit betekent dat iedere gekleurde kraan krasbestendiger en harder is.

GROHE StarLight® afwerking

Langdurige afwerking variërend van mat tot glanzend.

De gekleurde wastafelkranen en alle overige producten in kleur zijn krasbestendiger en harder dan reguliere kranen.

Harde en krasbestendige afwerking

3x keer harder en 10x meer krasbestendig