Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Douchekranen

GROHE douchekranen - voor een badkamer in één stijl

Als een thermostaatkraan geen optie is, kies dan voor een GROHE douchemengkraan. De eengreepskranen zijn voorzien van GROHE SilkMove® technologie voor een levenslange soepele bediening.

Van de moderne Cosmopolitan series tot de klassieke Authentic series, er is altijd wel een GROHE serie die aansluit bij de stijl in jouw badkamer.

Alle GROHE kranenseries bevatten een bad- en douchekraan. Of je nu een opbouw badkraan wilt - zodat je in bad kunt douchen - of een inbouw model, in ons uitgebreide assortiment vind je altijd het ideale model.

Douchekranen

Een badkamer creëren in één stijl is eenvoudig met GROHE. Al onze series bevatten een keuze uit douche- en badkranen in dezelfde stijl als de wastafelkranen.Een douchekraan is de ideale keuze in een doucheruimte. Een keuze uit opbouw en inbouw douchekranen verzekeren je van een perfecte match. GROHE technologieën zorgen voor een onovertroffen kwaliteit, jaar na jaar.

Extra functionaliteit:
De opbouw douchekraan in onze Eurosmart Cosmopolitan serie bevat een plankje voor shampoo en zeep, voor extra gemak en comfort in de douche.

Badkranen

Als je een douche wilt plaatsen in bad, kies dan voor een badkraan. Ons assortiment bevat twee soorten badkranen:

  • Opbouw badkranen – Ontworpen voor montage op de muur, boven het bad. Ze bevatten een baduitloop en een wateruitgang voor de doucheslang.
  • Inbouw badkranen – Het kraanhuis is verborgen in de muur en alleen de plaat met draaiknoppen is zichtbaar. De badkranen zijn ontworpen om te gebruiken met een baduitloop of badvulcombinatie en douchekop, maar kan ook gebruikt worden met twee douchekoppen: een handdouche en hoofddouche.
">