Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Grote douchekoppen

Een inloopdouche of een ruime doucheruimte is tegenwoordig een prioriteit bij de renovatie van een badkamer. Nu de doucheruimte groter wordt, is er ook ruimte voor grotere douchekoppen.

Grote hoofddouches

Rainshower System Shower system for wall mounting

Grote hoofddouches zijn er in diverse stijlen om zo je badkamer compleet te maken. Rainshower® hoofddouches met een diameter van 210 mm kunnen aan het plafond worden bevestigd of met een douchearm aan de wand.

Voor een minimalistische doucheruimte, kies dan voor een vierkante douchekop zoals de Rainshower® F-Serie plafonddouche.

Grote hoofddouche

Grote douchekop

Rainshower Solo Handdouche

Een grote douchekop dient verschillende straalsoorten te kunnen bieden om aan de behoeften van de gebruiker te kunnen voldoen. Dankzij de royale afmetingen, tot wel 160 mm, is een grote douchekop de perfecte keuze als je in bad douchet, of als je de douche zowel als handdouche als als hoofddouche gebruikt.

Technologie in de douchekop
Voor een sensationele douche-ervaring, is het kiezen van een douche waarbij het water over alle sproeigaten wordt verdeeld van groot belang. Als je in een gebied woont waar de hardheid van het water hoog is, ga dan op zoek naar een douche met siliconen sproeigaatjes.
Dit zal het ontstaan van kalkafzetting tegengaan en de plaat kan eenvoudig worden schoongemaakt door één handveeg. (SpeedClean)

Grote handdouche

Aanbevolen productseries