Resyle je badkamer met een nieuwe douchekop

Kleurrijke design trends

Douchekoppen – kleur en design

De technologie van douches is de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan. Van eenvoudige modellen met één straalsoort tot extra grote douchekoppen met diverse straalsoorten, is er nu altijd een douche die aan al je wensen voldoet.

Rainshower Eco

Douchekoppen – de nieuwste technologieën

De ontwikkeling op het gebied van douchen heeft grote sprongen genomen de afgelopen jaren. Van douchekoppen met één straalsoort tot grote hoofddouches met meerdere straalsoorten. Er is altijd een hoofddouche die bij jou past.

Waterbesparende technologieën als Eco buttons en spray dimmers helpen je om water te besparen, terwijl de siliconen sproeigaatjes kalkaanslag voorkomen.

Waterbesparende douchekop

Cosmopolitan – minimalistische hoofddouches

Kwaliteit en effectiviteit zijn de sleutelwoorden om een minimalistische badkamer te creëren - een moderne hand- of hoofddouche moet een unieke douche-ervaring opleveren die al je verwachtingen overtreft. Voor een architectonische look, kies een vierkante douchekop verwerkt in het plafond of maak indruk met een extra grote douchekop vanuit het plafond.

Toon GROHE doucheseries

Contemporary – moderne hoofddouches

Volgens de laatste trend van organishe vormen, hebben de moderne chromen hoofddouches zachte vormen die passen binnen diverse stijlen. De Contemporary stijl biedt een keuze uit diverse sproeiplaten en de douches hebben een gemakkelijk schoon te maken chroomlaag. De keuze uit grootten, kenmerken en stijlen verzekert je ervan dat er een douche bijzit die aan al je wensen voldoet.

Toon GROHE doucheseries

Aanbevolen productseries

Euphoria

Euphoria Cube

Power&Soul

Rainshower Icon

Tempesta

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie