Vrijstaande baduitlopen

Design baduitlopen

Onze vloergemonteerde baduitlopen en badkranen zijn perfect te combineren met de hedendaagse vrijstaande baden.

Begonnen als het ideale bad voor klassieke badkamers, wint het vrijstaande bad aan populariteit nu de badkamer steeds meer gezien wordt als een leefruimte.

Designvrijheid
Met een vloergemonteerde baduitloop of -badkraan kun je zelf de plaats van je bad kiezen. Het geeft je meer vrijheid om je badkamer in te richten zoals jij dat wil.

De perfecte afwerking
Voor een stralende glans bevatten onze chromen vloergemonteerde badkranen GROHE StarLight® technologie.

Vloergemonteerde baduitlopen voor vrijstaande baden

Puur. Minimalistisch. Opvallend. De eenvoud van onze chromen baduitlopen maken ze de perfecte keuze voor moderne vrijstaande baden. Een vloergemonteerde baduitloop is dé keuze voor de moderne badkamer. Ze springen in het oog bij een vrijstaand bad.

Kranen voor vrijstaande baduitlopen
De vrijstaande baduitloop is een onderdeel op zich en bevat geen kraan. Om de waterstraal te regelen kies je voor een inbouw badkraan of thermostatische badkraan in hetzelfde design.

Voor extra comfort tijdens het baden, bevatten onze Atrio baduitlopen een draaibare uitloop zodat je de uitloop weg kunt draaien nadat het bad gevuld is.

Vloergemonteerde badkranen bieden een complete oplossing voor vrijstaande baden. Anders dan baduitlopen die een aparte mengkraan nodig hebben om de waterstraal te regelen, bevat een vloergemonteerde badkraan een kraan met baduitloop en een handdouche. Of je nu van de minimalistische look van een baduitloop houdt of van de complete badkraan, GROHE heeft een oplossing voor iedereen.

Aanbevolen productseries

Allure

Allure Brilliant

Essence New

Grandera

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie