Wastafelkranen voor wandmontage

Wandkranen voor moderne wastafels

Of je nu kiest voor een ondiepe wastafel van het nieuwste composiet of voor een opzetwastafel van keramiek, een GROHE wastafelkraan voor wandmontage voegt stijl en comfort toe aan de ruimte.

Voor een moderne design badkamer is een wandkraan de ideale keuze en geschikt voor de hedendaagse wastafels.Vroeger was de keuze beperkt, tegenwoordig zijn wastafels er in diverse vormen, maten, kleuren en materialen.Voor wastafels zonder kraangat, dien je te kiezen voor een kraan voor een opzetwastafel of een wandgemonteerde kraan.

Ons assortiment wandkranen bevat:

  • Tweegats mengkranen met een hendel
  • Driegats mengkranen met twee grepen

Installatie
Wandkranen hebben een inbouwdeel. Houd hier rekening mee bij het plannen van de badkamer, aangezien het inbouwdeel en de leidingen geplaatst moeten worden voordat er getegeld kan worden.

GROHE Ondus® Veris Tweegats wastafelmengkraan

Tweegats wandmengkranen

Onze eenhendel mengkranen voor wandmontage zijn voorzien van GROHE SilkMove® technologie en zijn de perfecte keuze voor moderne wastafels.

Zoals alle wandmengkranen dienen ze gecombineerd te worden met een inbouwdeel. Inbouw zorgt voor een moderne, minimalistische look.

Wandmengkranen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en prijsniveaus.

Een keuze uit uitlooplengtes
Speciaal ontwikkeld voor de trendy grote wastafels zijn onze Allure en Allure Brilliant wandmengkranen verkrijgbaar met twee uitlooplengtes: 172 mm en 220 mm.

GROHE AquaGuide
Voor extra comfort zijn onze tweegats wandmengkranen in onze Eurosmart Cosmopolitan serie voorzien van GROHE AquaGuide – een draaibare mousseur waarmee je de straalrichting kunt bepalen.

GROHE Ondus® Veris Tweegats wastafelmengkraan

Driegats wandmengkranen

Kies voor een driegats wandmengkraan als je van design houdt.

Het symmetrische ontwerp laat zich perfect combineren met een moderne wastafel. De wandmengkraan is de finishing touch van je nieuwe badkamer.

De perfecte combinatie
Ongeacht hoe groot je wastafel is, wij hebben een bijpassende kraan. De driegats wandmengkraan uit de serie Allure Brilliant zijn verkrijgbaar met twee uitlooplengtes - 161 mm en 210 mm.

Soepele bediening
Ongeachte het soort greep, al onze tweegreeps wandmengkranen hebben keramische schijven voor een soepele bediening.

Aanbevolen productseries

Atrio

Grandera

Veris

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie