GROHE douches

Douches

GROHE douches bieden je de ideale douche-ervaring. Voor maximale flexibiliteit kies je voor een douche die beschikt over de gewenste straalsoorten.GROHE DreamSpray® technologie is de winnende formule van kwaliteit en innovatie voor een optimale waterverdeling voor een onovertroffen douche-ervaring. Al onze QuickFix glijstangen kunnen eenvoudig over bestaande gaten geïnstalleerd worden.

Douchesystemen

Het Vitalio douchesysteem is een combinatie van modern design en functionaliteit.

Series thermostaatkranen

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden we de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact die temperatuur die jij wenst.

Series thermostaatkranen

GROHE badkamerkranen

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Series badkamerkranen
Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie