Thermostaatkranen

GROHE thermostaatkranen mengen continu heet en koud water om de gewenste watertemperatuur te bereiken. Met GROHE thermostaatkranen is de gewenste watertemperatuur binnen een fractie van een seconde bereikt en blijft gedurende je hele douche gehandhaafd (zelfs als iemand anders in huis tegelijkertijd een kraan gebruikt).

Douches

GROHE douches bieden je de ideale douche-ervaring. Voor maximale flexibiliteit kies je voor een douche die beschikt over de gewenste straalsoorten. GROHE DreamSpray® technologie is de winnende formule van kwaliteit en innovatie voor een optimale waterverdeling voor een onovertroffen douche-ervaring. Al onze QuickFix glijstangen kunnen eenvoudig over bestaande gaten geïnstalleerd worden.

Douches

Series badkamerkranen

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Series badkamerkranen
Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie