Rainshower F-Series

Rainshower F-Series

Minimalistische, platte panelen.

Ontwerp zelf je eigen unieke douche die voldoet aan al je wensen. Met de Rainshower® F-Series plafond-, hoofd- en zijdouches kun je nu de douche van je dromen creëren. De platte panelen zijn naadloos in te passen in de doucheomgeving, waardoor het douchesysteem minder ruimte inneemt. Iedere set beschikt over GROHE DreamSpray® technologie voor een gelijkmatige en efficiënte verdeling van het water over de sproeigaatjes, terwijl je met FlowBalance voor iedere douche afzonderlijk de hardheid van de stralen kunt regelen.

Showrooms en installateurs

Productvarianten

Rainshower F-Series Multi Spray

Rainshower® F-Series Multi Spray 15“

De Rainshower® F-Series Multi Spray 15“ geeft een nieuwe dimensie van maatwerk aan persoonlijke spa's. De nieuwe metalen hoofd- en plafonddouche, een onderdeel van de GROHE hoge-kwaliteits technologie, wordt gekenmerkt door drie verschillende straalsoorten voor een zachte vitalisatie: de klassieke 300 mm wijde Rain Spray, een stressverminderende massage spray die gebruik maakt van de 4 geïntegreerde GROHE Bokoma Sprays™ of een dubbele verfrissende XL watervalstraal die bekend is in luxueuze sauna's.

Van groot belang met het modulaire concept achter de GROHE F-Series, is dat de GROHE Rainshower® F-Series Multi Spray 15“ gecombineerd of vervolledigd kan worden tot perfectie met andere producten uit de GROHE F-Series zoals de Grohtherm F, F-digital Deluxe of andere F-Series douches van GROHE.

Geschikte series

Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Collectie bekijken
Grohtherm F

Grohtherm F

Collectie bekijken
F-digital deluxe

F-digital deluxe

Collectie bekijken