Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Sensia Experience Center

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Rainshower F-digital

Rainshower F-digital

Flexibiliteit voor je GROHE SPA®

GROHE F-digital bevat een groot aantal mogelijkheden voor de douche. Het draadloze digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling staan draadloos in verbinding met een thermostatisch mengsysteem voor een nauwkeurig temperatuurbeheer, meer douchegemak en nog meer vrijheid in het ontwerp.

Vind een verkooppunt
GROHE SPA®
Brochure
GROHE SPA®

Onze collectie luxe kranen en douches

Productserie

Rainshower F-digital

A single concept. Two products. Numerous interpretations. The modular design of the Digital Controller and Digital Diverter facilitates design coordination throughout the bathroom. Based on a series of concentric rings, the design guides you to the point of interaction. And with just three buttons and a dial, using the controller is both intuitive and simple. The outer ring features textured detailing, ensuring maximum comfort and control of the water flow, even with wet or soapy hands. The modular design, intuitive user interface and increased planning flexibility are just a few of the features which have led GROHE F-digital to winning several design prizes, including a red dot ‘best of the best’ 2011 award.

Ervaar GROHE F-digital

F-digital ombineert eenvoudige bediening met de nieuwste draadloze technologie. Het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling kunnen op elke gewenste positie geplaatst worden: op de muur, op de rand van het bad, op de wastafel en zelfs op de douchewand.

Test de digitale technologie

Ervaar de flexibiliteit - Douche-oplossingen

Opwarmmodus

Het licht op het digitale besturingsapparaat gaat aan en uit wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt. Je weet dus precies wanneer je douche klaar is.

Pauze

Als je je haar wilt wassen of een bodyscrub wilt gebruiken, druk je gewoon op de ‘pauze’-knop en het systeem onthoudt de huidige instellingen. Druk nogmaals op de knop zodat het water weer gaat stromen met precies dezelfde temperatuur en waterstroom.

Digitale omstelling

Er kunnen tot wel drie doucheuitgangen worden aangesloten op één digitale omstelling, bijvoorbeeld een hoofddouche, handdouche en zijdouches. Deze kunnen afzonderlijk worden geselecteerd of tegelijkertijd.

Voeg een tweede besturingsapparaat toe

Zet je douche aan zonder nat te worden. Het is mogelijk om een tweede digitaal besturingsapparaat toe te voegen en die buiten het douchegebied te plaatsen.

Veiligheidsstop

Er zit een veiligheidsslot op 38 °C om te voorkomen dat de temperatuur per ongeluk daarboven komt. Dit is een fabrieksinstelling. De temperatuur kan worden aangepast aan je eigen wensen.

De perfecte temperatuur

In verband met veiligheid, gemak en genot zijn alle GROHE Digital-douche- en badkranen aangesloten op een digitale thermostatische mengkraan. Door de GROHE TurboStat®-technologie, reageert de thermostaat onmiddellijk op veranderingen in de warm- en koudwatertoevoer. Hierdoor blijft de temperatuur constant gedurende de hele tijd dat je doucht.

Designprijzen

Good Design USA

2013
Good Design USA Rainshower® F-Series Multi Spray 15"

Good Design Japan

2011
Good Design Japan

Good Design USA

2011
Good Design USA

Green Good Design

2011
Green Good Design

iF Product Design Award

2011
iF Product Design Award

Perspective Award

2011
Perspective Award Trophy

iF Product Design Award

2009
iF Product Design Award

red dot design award


red dot design award best of the best