Inbouwdouches

DE VERBORGEN VOORDELEN VAN INBOUWTECHNOLOGIE

Ruimte is een waardevol comfortelement en ontbreekt vaak. Door de verborgen installatie en het bijzonder minimalistische design, biedt GROHE SmartControl Inbouw meer ruimte onder de douche zonder aan functionaliteit of comfort in te boeten. Dit biedt ook extra praktische voordelen: schoonmaken gaat sneller en is comfortabeler. Inbouwtechnologie: meer douchegenot.

PUUR MINIMALISME: GROHTHERM SMARTCONTROL & RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Wanneer je de luxe hebt dat je jouw douche vanaf nul kan ontwerpen, is Grohtherm SmartControl gecombineerd met de Rainshower SmartActive 310 een fantastische optie. Door de verborgen installatie en het bijzonder minimalistische design, biedt Grohtherm SmartControl meer ruimte onder de douche en een overzichtelijke, nette aanblik. Dit biedt ook extra praktische voordelen: schoonmaken gaat sneller en is comfortabeler. Met de Rainshower SmartActive 310 wordt jouw douche het moment waar je elke dag naar uitkijkt. Dankzij de ruime afmetingen van de douchekop en twee verschillende straalsoorten kun je kiezen tussen een zachte, ontspannende GROHE PureRain-ervaring of de nieuwe, stimulerende GROHE ActiveRain - of een combinatie van beide.

DE PERFECTE AFWERKING VOOR ELKE VORM VAN ROND TOT VIERKANT

SPOEL SHAMPOO WEG SPOEL DE STRESS WEG

Kies tussen een aangename zomerse bui of een echte stortregen met een druk op de knop. GROHE ActiveRain zorgt voor een krachtige straal die elk restje shampoo snel en efficiënt wegspoelt en je hoofdhuid stimuleert. Je voelt je daarna heerlijk schoon. Of schakel over op GROHE PureRain en ontspan onder een zachte, verfrissende regenbui.

Het ontwerp van Grohtherm SmartControl is niet alleen functioneel. Zijn dunne en gestroomlijnde look past prachtig in elke badkamer. De 10 mm dunne muurplaat geeft de Grohtherm SmartControl een elegante uitstraling en neemt nauwelijks ruimte in beslag.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN: GROHE SMARTCONTROL COMBI-DOUCHESYSTEEM

Flexibiliteit is de beste omschrijving van de reden waarom men voor het GROHE SmartControl combi-douchesysteem kiest. Dit systeem biedt verschillende installatieopties en mogelijke combinaties.

Dit betekent bijvoorbeeld dat je vrij bent om de thermostaatkraan recht onder de douchekop te plaatsen, of juist helemaal aan de zijkant, of misschien zelfs op een van de zijwanden van de douche. Flexibiliteit strekt zich ook uit tot de manier waarop je de thermostaatkraan met andere hoofd-, hand- of zijdouches van GROHE combineert, om zo juw eigen, persoonlijke douche-ervaring te creëren. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw bad in een douche om te toveren door de SmartControl thermostaat met een baduitloop en een handdouche te combineren.

De combi-oplossing is beschikbaar in Duo- en Mono-versies. En er is zelfs een mogelijkheid om een tray toe te voegen waar je shampoo en douchegel op kunt plaatsen. Met het GROHE SmartControl combi-douchesysteem lopen de leidingen in de muur om de SmartControl thermostaatkraan met de hoofddouche te verbinden. Geen douchestang betekent meteen dat schoonmaken absoluut geen moeite is, een ander groot voordeel dat het GROHE SmartControl combi-douchesysteem te bieden heeft.

Met onze Rainshower 360-hoofddouches kun je kiezen uit verschillende straalsoorten: van de heerlijk verkwikkende GROHE PureRain-straal tot de stimulerende Bokoma-straal en de Massage-stralen.

Ontdek meer over de Rainshower 360

GROHE SmartControl combi-douchesystemen zijn ontworpen om van jouw badkamer een statement te maken. Het systeem combineert intuïtieve besturing met ultiem douchegenot. Door simpelweg aan een knop te draaien, kies je de juiste sterkte en de ideale temperatuur. En met een druk op de knop selecteer je de stralen waarvan je wilt genieten, voor een hoogst persoonlijke douche-ervaring.

Ontdek meer over SmartControl combi-douches

Vind de GROHE douche die perfect bij jou past

NU IS HET JOUW TIJD

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie