Opbouwdouches

DE KORTSTE ROUTE VAN PLANNING NAAR GENOT

Sluit je ogen en verbeeld je jouw perfecte douche. Met de opbouwdouches van GROHE kun je jouw plannen eenvoudiger omzetten in realiteit dan je van tevoren voor mogelijk hield. Van plannen naar genieten kan zo eenvoudig zijn.

De GROHE TurboStat-technologie is het hart van al onze thermostaten. Deze technologie zorgt voor de juiste douchetemperatuur in een fractie van een seconde en houdt deze constant voor een luxe douche op een perfect ingestelde temperatuur. De thermostaatkranen van GROHE zijn uitgerust met een SafeStop-knop die is ingesteld op 38° om te voorkomen dat kinderen per ongeluk de temperatuur verhogen. De ergonomische grepen zorgen altijd voor een goede grip, zelfs met natte of ingezeepte handen. Wisselen tussen de hand- of hoofddouche is de eenvoud zelve met de Aquadimmer of SmartControl.

RAINSHOWER SMARTCONTROL OPBOUW
HET ZICHTBARE VOORDEEL

Als je een nieuwe badkamer of een renovatie plant, is GROHE SmartControl Opbouw een ideale oplossing. Het op de wand gemonteerde GROHE Rainshower SmartControl douchesysteem maakt plaatsen eenvoudig, maar het resultaat is verbluffend.

Dit douchesysteem is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: DUO (met drie SmartControl-knoppen: twee voor de straalsoorten uit de hoofddouche en een voor de handdouche) en MONO (met twee SmartControl-knoppen: een knop voor de enkele straalsoort uit de hoofddouche en een vppr de handdouche). Een tray met ruimte voor shampoo en douchegel is geïntegreerd in het design van GROHE SmartControl Opbouw. De vele functies van GROHE SmartControl, van het intuïtieve gebruik van de SmartControl-knoppen, de perfecte volume- en temperatuurbesturing tot aan een keur aan afwerkingen voor de douchekoppen, staan garant voor meer douchegenot.

Ontdek Rainshower SmartControl 360

De Rainshower 360 hoofddouches bieden je de keuze uit verschillende straalsoorten: van de verfrissende GROHE Pure Rain spray tot de revilatiserende Bokoma spray en de Massage sprays.

Ontworpen om een statement te maken in je badkamer. GROHE SmartControl Opbouw combineert intiutieve bediening met het ultieme doucheplezier. Met een draai aan de knop kun je het gewenste watervolume en de ideale temperatuur kiezen. En met een druk op de knop kun je de gewenste straalsoorten kiezen om zo jouw ideale douche-ervaring te beleven.

EUPHORIA 260
ALLES VAN ONTSPANNING TOT VERKWIKKING

De Euphoria 260 verdient zijn naam elke keer dat je onder de douche stapt. Gecentreerd in het midden van de sprankelende verchroomde sproeiplaat zit een speciale knop. Hiermee kun je de verschillende straalsoorten kiezen, waarbij je de breedte van het straalbeeld en de kracht van de waterstroom instelt. Zone 1 geeft een gericht jetstraalbeeld voor een verkwikkende douche, ideaal voor het wegspoelen van stress – en shampoo. Zone 2 geeft het beste van twee werelden: een breder straalbeeld voor een stimulerend maar ontspannend effect. Zone 3 is het breedste straalbeeld: voor dekking van het hele lichaam en een zachte, verfrissende douche.

VAN L TOT XXL EN WEER TERUG

Drie zones douchegenot binnen handbereik. Wissel van de een naar de ander met een draai aan de knop. Door simpel aan de knop te draaien, kun je van de krachtige Jet-straal genieten, gevolgd door het bredere SmartRain-straalbeeld voor een stimulerend maar ontspannend effect en naar het Rain-straalbeeld vol in het gezicht voor het gevoel van een zachte zomerse regenbui. Blijf aan de knop draaien om nog eens langs alle drie de zones te reizen.

TEMPESTA 210
GEWOON EEN GEWELDIG DOUCHEGEVOEL

De strakke, gepolijste douchekop en het cilindervormige profiel maken de Tempesta Cosmopolitan 210 de perfecte keuze voor moderne badkamers. Tempesta Cosmopolitan 210 is een eenvoudig te installeren douchesysteem en biedt alle voordelen van de GROHE-technologie. De douchekop en douchearm kunnen worden gedraaid voor de perfecte hoek. Er loopt een waterleiding door de wandstang en de GROHE TurboStat-technologie van de thermostaat zorgt ervoor dat je een luxe douche kunt nemen die altijd op de vooraf ingestelde temperatuur blijft.

GEHULD IN PUUR CHROOM

Het strakke en glanzende design van de Tempesta 210 springt direct in het oog met zijn minimalistische vorm en mooie verchroomde afwerking. Het sprankelend chromen oppervlak en het spel van waterdruppels creëren een fascinerend effect voor nog meer douchegenot.

Ontdek Tempesta douchesystemen

Vind de GROHE douche die perfect bij jou past

NU IS HET JOUW TIJD

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie