Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Rainshower System

Rainshower System

Geniet van een op maat gemaakte luxe douche met het GROHE Rainshower systeem

Met een Rainshower systeem creëer je thuis eenvoudig een precieze, luxe douche-ervaring. Een GROHE Rainshower systeem combineert alle essentiële elementen in een enkel product. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de straalsoorten kiezen in een douche met strakke, hedendaagse lijnen. Dankzij de innovatieve technologie beschikt het Rainshower systeem over beveiliging en milieuvriendelijke kenmerken, maar kun je ook kiezen voor een krachtige, veelzijdige douche die volledig op jouw wensen is afgestemd.

Vind een verkooppunt
GROHE Douchesystemen
Brochure
GROHE Douchesystemen

Alles-in-1, stijlvolle en veelzijdige badkameroplossingen

Experiencing Rainshower Systems

Precisietechniek voor geweldige prestaties

Een regendouche is de ultieme luxe, waarbij de douchekoppen jou een ontspannende douche-ervaring geven die aanvoelt als een zachte zomerse regenbui. Met de extra functies haal je alles uit deze douchekop: GROHE DreamSpray zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes en met de betrouwbare GROHE TurboStat technologie ervaar je geen ongewenste temperatuurschommelingen meer. Dankzij de kwaliteit van de Duitse techniek levert jouw GROHE Rainshower systeem jarenlang ongeëvenaarde prestaties.

Veilig voor kinderen en milieuvriendelijk

Een veilige optie voor het hele gezin. Een GROHE Rainshower systeem beschikt niet alleen over een SafeStop temperatuurbegrenzer en een optionele SafeStop Plus optie, maar ook over GROHE CoolTouch technologie. Deze zorgt ervoor dat het warme water in de kraan wordt omgeven door een koudwaterkanaal, waardoor de buitenzijde van de thermostaatkraan nooit warmer wordt dan de ingestelde watertemperatuur. GROHE EcoJoy technologie is goed voor het milieu - met deze waterbesparende optie beperk je het waterverbruik tot wel 50%, zonder in te leveren op de geweldige prestaties en kracht van jouw Rainshower systeem.

Alle designopties zijn aanwezig

Een slank, bekroond design dat iedere moderne badkamer versterkt. De GROHE Rainshower systemen hebben heldere lijnen en zijn verkrijgbaar in mooie, maar duurzame afwerkingen die het reinigen ook nog eens eenvoudiger maken. Met een GROHE Rainshower systeem creëer je een comfortzone die volledig is afgestemd op jouw wensen. Van riante, extra grote douchekoppen tot slanke, maar krachtige handdouches en verstelbare zijdouches: met een Rainshower systeem creëer je moeiteloos jouw ideale douche.

">

Galerij

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Rainshower System

Douchesystemen

27469000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,422.00 € incl. B.T.W.
Douchesysteem met thermostaatkraan
27472000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,414.00 € incl. B.T.W.
Douchesysteem met thermostaatkraan
27966000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,288.00 € incl. B.T.W.
Douchesysteem met thermostaatkraan
27967000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,217.00 € incl. B.T.W.
Douchesysteem met thermostaatkraan
27058000
chroom
Voeg toe aan portfolio
954.00 € incl. B.T.W.
Douchesysteem
27174001
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,575.00 € incl. B.T.W.
Douchesysteem met thermostaatkraan
27641000
chroom
Voeg toe aan portfolio
1,374.00 € incl. B.T.W.
Douchesysteem met badthermostaat

100% tevredenheid, of anders je geld terug

Voor GROHE is klanttevredenheid van essentiëel belang. Met een uitgebreid assortiment aan douchesystemen in verschillende stijlen, zit er altijd een douchesysteem bij dat aan jouw wensen voldoet. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met jouw nieuwe GROHE douchesysteem, dan krijg je je geld terug. Download simpelweg het retourformulier en controleer de voorwaarden en condities. Vul vervolgens het formulier in en stuur dit samen met het onbeschadigde product in de originele verpakking binnen 30 dagen terug naar GROHE, waarna je het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nu downloaden