Douchesystemen

GROHE douchesystemen: alles wat je nodig hebt voor een perfecte douche

Kies een GROHE douchesysteem en breng de douche van je dromen in je badkamer. Onze douchesystemen zorgen voor flexibiliteit en beschikken over Rainshower douchekoppen en krachtige zijdouches, maar ook innovatieve technologie voor extra veiligheid, prestaties en controle.

Een veelomvattende douche-oplossing

Met een GROHE douchesysteem beschik je in een keer over alles wat je nodig hebt voor jouw ultieme douche. Ideaal dus als je de badkamer wilt renoveren. Het mooie aan het douchesysteem is dat het een volledig pakket is met een douchekop, handdouche, douchestang, slang en thermostatische mengkraan of omstelkraan. Met een GROHE douchesysteem kun je genieten van een douche die volledig op jou is afgestemd. Je beschikt over meerdere straalsoorten en de bekroonde stijl waar GROHE zo om bekend staat. Van de architectonische stijl van de Tempesta systemen, de hedendaagse pracht van de Euphoria systemen en het luxe comfort van onze Rainshower systemen: onze collectie bevat alles waarnaar je op zoek bent.

Enorm veel keuze

GROHE douchesystemen zijn verkrijgbaar in verschillende hedendaagse vormen, maar losse elementen kunnen aan jouw smaak worden aangepast. Je kunt kiezen uit modellen met een thermostaatkraan of een omstelling, verschillende maten douchekoppen en douchearmen in verschillende lengten. Ook heb je de mogelijkheid om luxe zijdouches en elegante baduitlopen toe te voegen. De douchesystemen beschikken over alle mogelijkheden en zijn zo flexibel dat je jouw ideale douche kunt creëren, wat jouw badkameropstelling ook is.

Ultieme prestaties en functies

Wanneer je een douchesysteem gaat kiezen die precies bij jou past, is het ook belangrijk om na te denken over extra functies die jouw douche-ervaring ook veilig en comfortabel maken. Met een GROHE douchesysteem ben je dankzij de GROHE DreamSpray technologie verzekert van een gelijkmatige verdeling van het water over alle sproeigaatjes, terwijl de GROHE TurboStat cartouche zorgt voor een constante watertemperatuur. Als je op zoek bent naar een douchesysteem met waterbesparende functies, bekijk dan de volgende twee GROHE functies: EcoJoy end EcoButton. Deze helpen om het waterverbruik te beperken zonder dat de prestaties verminderen. Zorg er ook voor dat het hele gezin veilig kan douchen. Kies voor GROHE CoolTouch, die ervoor zorgt dat de kraan niet te heet wordt om vast te pakken en de GROHE SafeStop temperatuurbegrenzer en de optionele SafeStop Plus. Deze beperken de watertemperatuur tot 38°C en 43°C. Je kunt de temperatuur hoger zetten met de speciale knop om verbranding van je huid te voorkomen.

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie