Luxe douches & douchesystemen

Geniet van een stijlvolle en veelzijdige douche

De meeste mensen gebruiken de douche iedere dag – om wakker te worden, te wassen, te herstellen of simpelweg te ontspannen na een lange dag. Geniet van elk moment onder een aangename waterstraal van een luxe GROHE douche.

GROHE douchesystemen

Good, Better, Best:

We hebben onze douchesystemen ingedeeld in drie categorieën zodat je altijd kan kiezen voor het douchesysteem dat het beste past bij jouw wensen. Met de doucheclassificatie geven we de mate van comfort aan binnen onze douchesystemen. Zo kun je altijd kiezen voor een douchesysteem met nog meer luxe. Ongeacht welk douchesysteem je kiest, je bent voor 100% verzekerd van doucheplezier.

Kwaliteit en douchecomfort zijn verzekerd bij de Go for the Good Tempesta en Euphoria douchesystemen. Al onze thermostaatkranen zijn standaard uitgerust met de GROHE TurboStat® technologie. Zo kun je altijd rekenen op een constante temperatuur, ook al tijn er schommelingen in de waterdruk. Alle douches zijn voorzien van de GROHE DreamSpray® technologie, die zorgt voor een perfecte verdeling van het water over de sproeigaatjes. Dit garandeert maximaal doucheplezier.

Naast de standaardtechnologieën zoals GROHE TurboStat® zijn de Go for Better Euphoria XXL douchesystemen uitgerust met een grotere luxe metalen hoofddouche. Deze is voorzien van de GROHE PureRain straal voor grotere en zachtere druppels om nog luxueuzer te douchen. Bovendien voorkomt de unieke DropStop technologie nadruppelen van de hoofddouche nadat de kraan is dichtgedraaid.

Naast de standaardtechnologieën zoals GROHE TurboStat® en de functies DropStop en PureRain bieden de Go for the Best Rainshower® douchesystemen een veilige en comfortabele GROHE CoolTouch® thermostaatkraan. Hiermee is er geen risico op het verbranden aan een te heet chroomoppervlak van de kraan. Er is keuze uit Rainshower® douchesystemen met hoofddouches in verschillende designs en afmetingen. Van een diameter van 210 mm tot 400 mm.

Een GROHE douchesysteem: de alles-in-1 upgrade!

GROHE douchesystemen maken het mogelijk om je huidige douche te vervangen voor een nieuwe, zonder je badkamer te hoeven verbouwen. Dit bespaart geld en overlast.

Douchesystemen met thermostaatkraan

Voor prestaties en betrouwbaarheid kies je een GROHE douchesysteem. Douchesystemen combineren een hoofddouche, een handdouche en een thermostaatkraan. Een GROHE douchesysteem levert optimaal douchecomfort.

Lees meer

Douchesystemen met badthermostaatkraan

Thermostatische douchesystemen met een baduitloop vormen een perfecte combinatie om een bad veilig te vullen en om comfortabel te douchen. Geniet van 100% doucheplezier in bad!

Lees meer

Douchesystemen met omstelling

Een verouderde doucheset kan snel vervangen worden door een alles-in-1 oplossing. Eenvoudig gemonteerd op de bestaande watertoevoer en in combinatie met je huidige douchekraan.

Lees meer

GROHE inbouwdouches

De ultieme luxe oplossing

Met een GROHE inbouwdouche kun je een luxueuze douche-ervaring creëren met een handdouche, hoofddouche en een ingebouwde thermostaatkraan. Je geeft je badkamer een extra ruimtelijk effect doordat alle techniek achter de muur is weggewerkt.

Voor een heerlijk verkwikkende douche-ervaring

Een inbouwdouche geeft de badkamer een luxe en modern uiterlijk, waarin alleen de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. Er zijn speciale inbouwdouchesets verkrijgbaar waarin alle benodigde onderdelen zijn meegeleverd. De douchesets bevatten een luxe hoofddouche met douchearm, een handdouche, doucheslang, wandaansluitbocht en een Rapido T thermostatische inbouwkraan. Alles in één verpakking.

Lees meer

GROHE hoofddouches

Rond of vierkant? Groot of klein? In het plafond ingebouwd of wandgemonteerd?

GROHE hoofddouches zijn er in alle vormen en afmetingen en passen zo altijd bij je design en budget. Alles designs zijn voorzien van GROHE DreamSpray voor een luxueuze volle straal. Het brede assortiment GROHE hoofddouches, van 160 mm tot 400 mm en met verschillende stralen en functies, geven je altijd maximaal doucheplezier.

Een luxueuze hoofddouche maakt je dag:

De meest ideale upgrade voor een bestaand hoofddouche is een hoofddouche van GROHE. GROHE hoofddouches zijn er in alle vormen en afmetingen Je kunt kiezen voor bevestiging aan de wand of aan het plafond.

Lees meer

GROHE DOUCHESYSTEMEN VOORZIEN<br>VAN GROHE TECHNOLOGIE

GROHE douchesystemen zijn voorzien van innovatieve technologieen en toepassingen. Van SpeedClean tot GROHE TurboStat®, de technologieen vergroten het comfort en plezier.

Nieuw: GROHE’s metalen hoofddouches zijn verbeterd door het nieuwe PureRain, voor grotere waterdruppels. De DropStop technologie zorgt er daarnaast voor dat de hoofddouche niet nadruppelt nadat de kraan is uitgezet.

Snel en continu de juiste temperatuur. Ook bij een veranderende waterdruk.

Lees meer

De buitenkant van de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.

Lees meer

Innovatieve, kwaliteitsvolle douches voor luxueuze vitaliteit en welbehagen.

Lees meer

Een langdurige stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.

Lees meer

Bespaar water en energie met behoud van 100% comfort.

Lees meer

Grote instelhoek en unieke keramische schijven zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening.

Lees meer

Nieuw: GROHE PureRain Spray. De nieuwe en verbeterde Rain spray met grotere en zachtere druppels om nog luxueuzer te douchen

Nieuw: DropStop. DropStop voorkomt nadruppelen van de hoofddouche wanneer deze in een horizontale positie staat en de watertoevoer is dichtgedraaid.

Omstelling voor keuze hoofd- of handdouche, en instelling watervolume.

De temperatuur kan niet zomaar voorbij de 38°C gedraaid worden.

Met een simpele druk op de knop switchen tussen verschillende straalsoorten.

Inner WaterGuide. De chroomlaag wordt beschermd en garandeert een lange levensduur.

Kalk verdwijnt in een handomdraai.

Voorkomt verdraaien of knikken van de doucheslang.

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie