Vind verkooppunt
Showrooms
  • Proeflocaties
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Rainshower douchesysteem voor wandmontage

Geniet van de ruimte

Jouw eigen Spa thuis

Jouw GROHE SPA® badkamer – waar design, comfort en functie samenkomen

De badkamer van nu is niet meer alleen de plek waar je je wast en opmaakt. De hedendaagse badkamer biedt meer. Het is meer en meer een ruimte om je even in terug te trekken, de stress van de dag te vergeten en van je af te spoelen.

Allure wastafelmengkraan

Klaar voor een nieuwe dag

Als je omgeving je meer voldoening biedt worden zelfs de dagelijkse handelingen zoals je gezicht wassen of tanden poetsen, make-up op doen of je scheren plezieriger om te doen. Jouw wastafel wordt zo een centrale plek in je badkamer. Of met een dubbele wastafel waar je zij-aan-zij elk gebruik maakt van je eigen mengkraan. In een Spa-badkamer is er altijd plaats voor twee..

GROHE SPA

Als herboren

Krachtig en verfrissend in de ochtend, verkwikkend en rustgevend in de avond. Gul in grootte en functies, een eigen Spa thuis, laat je steeds weer genieten en tot rust komen. Neem een of twee douches, met een extra handdouche of geniet van een bank met bodysdouches. Alles is mogelijk in je iegen Spa. De enige grens is je eigen verbeelding

Atrio Jota & Ypsilon eengreeps bad- en douchemengkranen

Relax

Rondom warm water, troostend en versterkend. Ga achterover liggen en laat je gaan. Zet je bad in de vrije ruimte. Kies een diep en vrijstaand bad en completeer 'm met een elegante vloergemonteerde badkraan of kies voor een geintegreerde badkraan. Uiteindelijk is er niets lekkerders dan helemaal tot rust te komen in een omarmend warm bad.

GROHE SPA

Rust en laat je gedachten gaan

Een plek om in stilte te kunnen nadenken, van thee te genieten, een boek te lezen of om alleen maar daar te zijn. In jouw eigen Spa-badkamer thuis. Rust uit op een ligbed of comfortabele stoel en geniet van het moment. Tijdens het douchen is je lichaam tot rust gekomen, nu is het tijd voor je 'mind'. Wat mediteren misschien of gewoon je gedachten de vrije loop laten...