Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Sensia Experience Center
  • Watersystemen proeflocaties

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

JOUW PERFECTE DOUCHEBELEVING IS HIER
MET EEN DRUK OP DE KNOP

Denk aan een douche. Het zijn toch gewoon waterdruppels die naar beneden vallen? Dat is geen rocket science. En toch, wat GROHE SmartControl doet met water, moet je voelen om het te geloven. Het tilt het eenvoudige douchen naar een hoger niveau. Een douche-ervaring die alleen voor jou is.

De intelligentie van GROHE SmartControl laat je het water herontdekken: je kunt jezelf omringen met dikke, luie druppeltjes net zoals een warme zomerregen of de drukte van de dag weg laten masseren. Zet het volume van de douche helemaal open voor een stortvloed aan regen of omlaag om onder een fijne neveldouche te kunnen staan. Of kies de juiste temperatuur voor elke druppel water. Dit alles is binnen handbereik.

JE ZULT NIET GELOVEN HOEVEEL INTELLIGENTE CONTROLE ER VERBORGEN ZIT IN DE SMART KNOPPEN

Genieten van een verfrissende en gepersonaliseerde douche was nog nooit zo eenvoudig. Druk op de knop om de gewenste douchestraal te kiezen en geniet. Switch wanneer je maar wilt tussen een verfrissende GROHE PureRain spray, Rain O2 spray, de nieuwe TrioMassage spray om je hoofd en schouders te masseren, of gebruik de Power & Soul handdouche. Misschien heb je liever twee straalsoorten op hetzelfde moment? Geen probleem, activeer gewoon beide knoppen.

En douchen met GROHE SmartControl is nog slimmer ... de innovatieve GROHE SmartControl technologie biedt straalkeuze en straalvolume in één. Draai aan de GROHE ProGrip greep voor het gewenste watervolume. Jouw favoriete instelling wordt opgeslagen, - perfect als je de straal wilt pauzeren of voor de volgende keer als je gaat douchen. Soepele en intuïtieve bediening voor de hele familie. Dat is nog eens slim.

Druk op de knop om de douche aan te zetten

Draai om de straalsterkte in te stellen van Eco tot Full Flow.

Druk weer op de knop om de douche uit te zetten of om te pauzeren. De sterkte is nu ingesteld voor de volgende keer.

ONS HOOFD ZIT VOL IDEEEN – VOOR MEER WATERPLEZIER

Wanneer je in je douche stapt, willen we je laten genieten van alle verscheidenheid die water je te bieden heeft. Dat is de reden waarom onze hoofddouches je de keuze geven uit verschillende straaltypes. En dankzij GROHE SmartControl, kan je genieten van meer dan één straal in een keer. Probeer het combineren van de GROHE PureRain straal met de stimulerende TrioMassage straal. Of schakel over naar de handdouche met een druk op de knop. Alles is mogelijk, alles is genieten. Met zijn intuïtieve knoppen, geeft GROHE SmartControl je alles wat je nodig hebt om volledig in je element te zijn.

DE PERFECTE AFWERKING

GROHE SmartControl is beschikbaar in twee afwerkingen: klassiek chroom en moon white.

3 MANIEREN OM JE DOUCHEMOMENT te plannen

Er zijn drie verschillende manieren om je perfecte douche te creëren, met de maximale vrijheid om dit te doen. Of je nu denkt aan een eenvoudige make-over of je wilt je doucheruimte compleet renoveren. GROHE biedt je verschillende installatie-oplossingen voor elke behoefte.

SMARTCONTROL OPBOUW

Het GROHE SmartControl douchesysteem kan worden geïnstalleerd met minimale inspanning voor een maximaal effect.

Ontdek SmartControl douchesystemen

SMARTCONTROL COMBI-DOUCHESYSTEEM

De verborgen oplossing: geen zichtbaare douchestang, enkel de imposante Rainshower 360-hoofddouche en GROHE SmartControl.

Ontdek SmartControl combi-douchesystemen

SMARTCONTROL INBOUW

Minimalisme voor maximaal effect. GROHE SmartControl wordt achter de wand gemonteerd voor een strakke, minimalistische look en meer ruimte.

Ontdek SmartControl Inbouw