ONTDEK DE NIEUWE STANDAARD IN OPBOUW THERMOSTATEN Grohtherm SmartControl

Maak kennis met Grohtherm SmartControl, een belangrijke nieuwe ontwikkeling in opbouw thermostaatkranen, die je ultieme betrouwbaarheid voor jouw badkamer bieden. Grohtherm SmartControl is beschikbaar als een afzonderlijke thermostaatkraan. Ontworpen om de perfecte looks die je van een GROHE product zou verwachten te combineren met het intuïtieve, eenvoudige comfort van SmartControl.

Bekijk onze brochure voor alle informatie over de SmartControl

GROHE SMARTCONTROL Brochure

Ontdek de wereld van SmartControl

Veilig, betrouwbaar ontwerp

Grohtherm SmartControl is beschikbaar als douchethermostaat met één SmartControl-knop; een badthermostaat met twee knoppen: voor de baduitloop en handdouche; of als onderdeel van een doucheset, in combinatie met een douchestang van 600 mm of 900 mm en een Euphoria 100 massage handdouche. De Grohtherm SmartControl opbouw thermostaatkraan is eenvoudig te installeren in elke badkamer, ideaal voor een snelle upgrade.

Nauwkeurige controle, innovatieve functies

Druk op de knop om het water te pauzeren
Draai aan de knop om het watervolume te verhogen of te verlagen

Grohtherm SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen op de thermostaatkraan. Met de douchebediening kun je ook de gewenste douchestraal selecteren en moeiteloos schakelen tussen hoofd-, handdouche of baduitloop. Draai eenvoudig aan de ergonomische GROHE ProGrip-hendel om het volume te verhogen - van Eco naar Full Flow - en draai de knop naar beneden om deze te verlagen. Je kunt zelfs op de knop drukken om het water te pauzeren. De Grohtherm SmartControl douche- en badthermostaat laat je zelfs je voorkeur opslaan voor de volgende keer.

Grohtherm staat voor totale betrouwbaarheid, dankzij GROHE TurboStat, technologie die ervoor zorgt dat jouw gewenste watertemperatuur binnen een fractie van een seconde wordt bereikt. Je kunt zeker zijn van een constante temperatuur - dus geen vervelende verrassingen. 100% CoolTouch betekent dat het oppervlak van de Grohtherm SmartControl thermostaatkraan nooit te heet wordt om aan te raken.

De thermostaatkraan met een slank en praktisch ontwerp

Met de Grohtherm SmartControl thermostaatkraan realiseer je jouw droombadkamer zelfs in een kleine ruimte. Het strakke, compacte ontwerp van de thermostaatkraan biedt voldoende ruimte onder de douche en de gladde bovenkant is ontworpen om douchegel en shampoo op te plaatsen. Tel daarbij de eenvoudige, intuïtieve pictogrammen op de SmartControl-knoppen bij op en je zult zien dat het ontwerp van Grohtherm SmartControl een chique uiterlijk en moeiteloze functionaliteit uitstraalt.

Opbouw thermostaatkranen

Thermostatische douchemengkraan 1/2″ met douchegarnituur
Grohtherm SmartControl
Thermostatische douchemengkraan 1/2″ met douchegarnituur
34721000
€ 603,00 Adviesprijs incl. btw
Thermostatische douchemengkraan 1/2″ met douchegarnituur
Grohtherm SmartControl
Thermostatische douchemengkraan 1/2″ met douchegarnituur
34720000
€ 596,00 Adviesprijs incl. btw
Thermostatische douchemengkraan
Grohtherm SmartControl
Thermostatische douchemengkraan
34719000
€ 465,00 Adviesprijs incl. btw
Thermostatische badmengkraan
Grohtherm SmartControl
Thermostatische badmengkraan
34718000
€ 511,00 Adviesprijs incl. btw

Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie