Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

De Grohtherm SmartControl thermostaat is de ontwikkeling op het gebied van opbouw thermostaatkranen

ONTDEK DE NIEUWE STANDAARD IN OPBOUW THEROMSTATEN
Grohtherm SmartControl

Maak kennis met Grohtherm SmartControl, een belangrijke nieuwe ontwikkeling in opbouw thermostaatkranen, die je ultieme betrouwbaarheid voor jouw badkamer bieden. Grohtherm SmartControl is beschikbaar als een afzonderlijke thermostaatkraan. Ontworpen om de perfecte looks die je van een GROHE product zou verwachten te combineren met het intuïtieve, eenvoudige comfort van SmartControl.

Bekijk onze brochure voor alle informatie over de SmartControl
Brochure
GROHE SMARTCONTROL

Ontdek de wereld van SmartControl

Veilig, betrouwbaar ontwerp

Grohtherm SmartControl is beschikbaar als douchethermostaat met één SmartControl-knop; een badthermostaat met twee knoppen: voor de baduitloop en handdouche; of als onderdeel van een doucheset, in combinatie met een douchestang van 600 mm of 900 mm en een Euphoria 100 massage handdouche. De Grohtherm SmartControl opbouw thermostaatkraan is eenvoudig te installeren in elke badkamer, ideaal voor een snelle upgrade.

Nauwkeurige controle, innovatieve functies

Druk op de knop om het water te pauzeren
Draai aan de knop om het watervolume te verhogen of te verlagen

Grohtherm SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen op de thermostaatkraan. Met de douchebediening kun je ook de gewenste douchestraal selecteren en moeiteloos schakelen tussen hoofd-, handdouche of baduitloop. Draai eenvoudig aan de ergonomische GROHE ProGrip-hendel om het volume te verhogen - van Eco naar Full Flow - en draai de knop naar beneden om deze te verlagen. Je kunt zelfs op de knop drukken om het water te pauzeren. De Grohtherm SmartControl douche- en badthermostaat laat je zelfs je voorkeur opslaan voor de volgende keer.

Grohtherm staat voor totale betrouwbaarheid, dankzij GROHE TurboStat, technologie die ervoor zorgt dat jouw gewenste watertemperatuur binnen een fractie van een seconde wordt bereikt. Je kunt zeker zijn van een constante temperatuur - dus geen vervelende verrassingen. 100% CoolTouch betekent dat het oppervlak van de Grohtherm SmartControl thermostaatkraan nooit te heet wordt om aan te raken.

De thermostaatkraan met een slank en praktisch ontwerp

Met de Grohtherm SmartControl thermostaatkraan realiseer je jouw droombadkamer zelfs in een kleine ruimte. Het strakke, compacte ontwerp van de thermostaatkraan biedt voldoende ruimte onder de douche en de gladde bovenkant is ontworpen om douchegel en shampoo op te plaatsen. Tel daarbij de eenvoudige, intuïtieve pictogrammen op de SmartControl-knoppen bij op en je zult zien dat het ontwerp van Grohtherm SmartControl een chique uiterlijk en moeiteloze functionaliteit uitstraalt.

Het compacte formaat van de thermostaat biedt je zelfs de mogelijkheid om in de kleinste badkamer jouw droombadkamer te realiseren

Opbouw thermostaatkranen

34721000
chroom
Voeg toe aan portfolio
580.00 € incl. B.T.W.
Thermostatische douchemengkraan 1/2" met douchegarnituur
34720000
chroom
Voeg toe aan portfolio
573.00 € incl. B.T.W.
Thermostatische douchemengkraan 1/2" met douchegarnituur
34719000
chroom
Voeg toe aan portfolio
447.00 € incl. B.T.W.
Thermostatische douchemengkraan
34718000
chroom
Voeg toe aan portfolio
491.00 € incl. B.T.W.
Thermostatische badmengkraan