Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE Thermostaatkraan

GROHE thermostaatkraan series

Nauwkeurige controle over de thermostaatkraan voor een ontspannen douche

Bij het ontwerp van iedere GROHE thermostaatkraan hebben wij de meest gevoelige thermometer ter wereld in ons achterhoofd: je huid. De revolutionaire thermostaatkraan uit de Grohtherm series zorgt ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact die temperatuur die jij wenst. GROHE TurboStat® is een innovatieve techniek die ervoor zorgt dat je douche bijna direct op de juiste watertemperatuur is en deze ook tijdens je gehele douche handhaaft. De diverse technische snufjes en de prachtige designs maken de keuze voor een GROHE thermostaatkraan eenvoudig.

Gratis douchekop bij een GROHE thermostaatkraan*

handdouche bij thermostaatkraan

Koop tussen 1 januari 2019 en 31 maart 2019 een GROHE douche- of badthermostaatkraan uit de serie Grohtherm 1000, Grohtherm 1000 Cosmopolitan of Grohtherm 2000 en ontvang als dank voor deze aankoop een gratis handdouche.

Vul voor 15 april 2019 jouw gegevens in en upload de factuur van je aankoop waarop zichtbaar de aanschaf van een GROHE thermostaatkraan* staat. Na controle van alle gegevens krijg je na 14 werkdagen de GRATIS handdouche thuisgestuurd.

Naar de actie

Bereken je besparingen met een GROHE thermostaatkraan nu

Chrome thermostaatkraan

Bespaar water en energie met een GROHE thermostaatkraan

Onze water- en energiecalculator helpt je om onmiddellijk te zien hoeveel je kunt besparen met een GROHE thermostaatkraan voorzien van GROHE EcoButton en GROHE TurboStat®. Na een paar klikken zie je je jaarlijkse kosten- en energiebesparingen.

Start de berekening
Douche collectie in combinatie met thermostaatkraan

GROHE douches

Ervaar elke keer weer de perfecte douche met een GROHE douche. En of je nu een handdouche gebruikt of onder een van onze douchesystemen staat, dankzij de GROHE DreamSpray® technologie wordt het water perfect verdeeld over alle sproeigaatjes.

Badkamerkraan die past bij de thermostaatkraan

GROHE badkamerkranen

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Series badkamerkranen
WC-oplossingen - bedieningsplaten & sanitaire systemen

Douche-wc's, bedieningsplaten en sanitaire systemen

Onze sanitaire installatiesystemen, weggewerkte waterreservoirs en bedieningsplaten staan volledig in dienst van luxe zwevende toiletten. Uiteraard voorzien van de GROHE EcoJoy™ technologie, waarmee je met elke spoelbeurt moeiteloos water bespaart.

Bedieningsplaten & Sanitaire systemen