Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Geometrische filosofie

Onze series zijn onderverdeeld in drie eenvoudige geometrische vormen. Ovalen zijn de visuele belichaming van onze Sensual Minimalisme filosofie en maken de strakke lijnen zachter. Vierkanten en rechthoeken vormen een aanvulling op de nauwkeurige hoeken in moderne interieurs. De vloeiende silhouetten van cirkels, cilinders en rondingen geven een zachte menselijke uitstraling aan de badkamer.

De GROHE SPA® series zijn ontworpen op basis van eenvoudige geometrische vormen zodat het voor architecten, designers en consumenten eenvoudiger is om een harmonieuze thuis spa te ontwerpen.

Grandera

Het Cirkant

De Grandera™ collectie is gebaseerd op de GROHE cirkant, een innovatieve geometrische vorm die past vierkante en ronde elementen in een harmonische eenheid. Het eindresultaat is een unieke reeks producten, van de tweegreeps wastafelkraan tot de perfect gevormde hoofddouche. Er is een nieuwe standaard gezet in de badkamer.

Grandera
Allure Brilliant Driegats wastafelmengkraan

Rechthoek

De rechthoek is de basis van de meeste moderne gebouwen in de hedendaagse architectuur. Deze vorm resoneert een gevoel van volheid en kracht, die in verband met dergelijke eigenschappen vaak wordt aangeduid als een mannelijke vorm.
In de Allure en Allure Brilliant series is de rechthoek duidelijk herkenbaar.

Allure Brilliant
GROHE Veris Digital basin mixer

Ovaal

Het ovaal, geboren uit de sensuele benadering van een rechthoek. Ovalen weerspiegelen de "Sensual Minimalism" filosofie en nodigen uit tot aanraking.
De GROHE Veris® serie maakt gebruik van de zachte esthetiek van het ovaal om harmonie in de badkamer te brengen.

Atrio Wastafelmengkraan

Cirkel

Een cirkel, zonder begin en zonder einde, is een pure, vloeiende en zachte geometrische vorm. De cirkel is een symbool van eenheid. De vloeiende silhouetten van cirkels, cilinders en rondingen geven een zachte menselijke uitstraling aan de badkamer.
Met de heldere vormen en een consistent gebruik van cirkels en cilinders biedt de Atrio collectie een zachte benadering van de moderne architectuur.

Atrio Classic
">