Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Sensia Experience Center
  • Watersystemen proeflocaties

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE SPA® Collectie

Prijswinnende ontwerpen voor een leven lang plezier. Elk stuk is het perfecte huwelijk tussen vorm en functie. Laat onze series eersteklas kranen je badkamer naar een nieuw niveau tillen.

Grandera™

Grandera™ Collectie

De GROHE Grandera™ serie is zowel een hommage aan een tijdperk van grandeur lang geleden en een bevestiging van een moderne gevoeligheid. Een combinatie van de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap met een liefde voor detail en comfort. De collectie is gebaseerd op de GROHE cirkant, een combinatie van een cirkel en een vierkant.

Allure

Allure Collecties

Met het gebruik van geometrische vormen, verkent de Allure collectie de aantrekkingskracht van minimalistische architectuur en creëert een opvallende en aantrekkelijke reeks aan kranen, douches en accessoires.

GROHE Veris Collectie

GROHE Veris Collectie

De schoonheid en de energie van water weerspiegelend, anticipeert de GROHE Veris serie met zijn gedurfde iconische ontwerp op de toekomst. Gecreëerd op basis van de GROHE filosofie van Sensueel Minimalisme, die de fusie van eenvoud met emotie bepaalt. De serie maakt gebruik van de zachte esthetiek van het ovaal om harmonie in de badkamer te brengen.

Atrio Collectie

Atrio Collectie

Met de heldere vormen en een consistent gebruik van cirkels en cilinders biedt de Atrio collectie een zachte benadering van de moderne architectuur. Vanuit een ronde bodemplaat, brengt elke collectie de zuiverheid van de cilindrische vorm naar voren en neemt deze mee in nieuwe en opwindende richtingen.

Thuis-SPA

Thuis-SPA

GROHE introduceert de F-digital Deluxe, een superdunne en intuïtief te bedienen controller voor de aansturing van onze producten, die zijn ontwikkeld om de zintuigen te prikkelen.