Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Jouw persoonlijke GROHE SPA®

Geniet van de ervaring

Voorheen was de badkamer vooral een ruimte voor reiniging en verzorging, maar nu is dit een plek om je terug te trekken. Je eigen toevluchtsoord weg van de buitenwereld, een plek om tijd door te brengen en jezelf aan over te geven.

De ruimte van de badkamer wordt steeds groter en het gebruik van verschillende ´zones´ is hard op weg de norm te worden. Ruimte voor voorbereiding, verjonging, recreatie en ontspanning spelen in de spa-badkamer allemaal een eigen rol. Een nieuwe badkamer is een investering in je gezondheid en welzijn. Laat de GROHE SPA® collectie je dagelijkse rituelen transformeren tot sensationele ervaringen.

GROHE SPA® Collectie

De GROHE SPA® collectie biedt een uitgebreid assortiment van premium accessoires voor in je badkamer. Van de wastafel tot het bad en de douche, elke verleidelijke collectie biedt een breed scala aan producten. Zo heb je de vrijheid om je badkamer op basis van je eigen specifieke wensen in te richten.

Wandgemonteerde, randgemonteerde en zelfs vloergemonteerde kranen laten je eenvoudig de perfecte match met je wastafel vinden. Eén hand- of hoofddouche is gewoonweg niet meer genoeg... daarom presenteren wij een compleet assortiment van geïntegreerde doucheoplossingen, voor een driedimensionale verwenning van je zintuigen.

De drie series: GROHE Veris, Allure en Atrio brengen balans en harmonie in de hedendaagse badkamers door middel van drie eenvoudige geometrische vormen: ovalen, vierkanten en cirkels.

Ovalen zijn de visuele belichaming van onze Sensueel Minimalisme filosofie en maken de strakke lijnen zachter. Vierkanten en rechthoeken vormen een aanvulling op de nauwkeurige hoeken in moderne interieurs. De vloeiende silhouetten van cirkels, cilinders en rondingen geven een zachte menselijke uitstraling aan de badkamer.

Uiteraard blijft elke serie trouw aan onze drie kernwaarden: menselijk, makkelijk en prestatie. Dit resulteert in een reeks producten waarin de gebruiker centraal staat en die de nieuwste technologie combineren met een verleidelijk design.

Hoe transformeer je je badkamer in een thuis spa

Investeren in een nieuwe badkamer is investeren in je welzijn. Je hebt nu waarschijnlijk wel je favoriete kraan uitgekozen, maar hoe transformeer je je badkamer in een thuis spa?

Het palet aan kleuren en materialen zet de toon in je spa-badkamer: donkere bossen, lichte stenen of wittinten helpen je om een rustige basis te scheppen waarop je je ontspanningsruimte creëert.

Voeg een verlichting toe met een aantal verschillende lichtbronnen. Duidelijk en flatterend bij de wastafel, zacht en sensueel voor ’s nachts.

Vloerverwarming en een verwarmd handdoekenrek garanderen comfort wanneer je uit je douche of bad stapt, ongeacht de weersomstandigheden.

Kies een dubbele wastafel of een extra brede wastafel zodat er ’s ochtends niet gevochten wordt om de badkamerspiegel.

Een vrijstaand bad in het midden van de ruimte, stelt de rituelen van het baden centraal. Zet er voor het gemak een kleine bijzettafel bij voor al je verzorgingsproducten.

Creëer een ontspanningsruimte met een ligbed of comfortabel bankje - een plek om een paar minuten te ontspannen na je thuis spa-ervaring.