Jouw persoonlijke GROHE SPA®

Geniet van de ervaring

Voorheen was de badkamer vooral een ruimte voor reiniging en verzorging, maar nu is dit een plek om je terug te trekken. Je eigen toevluchtsoord weg van de buitenwereld, een plek om tijd door te brengen en jezelf aan over te geven.

Van oorsprong bedoeld als puur functionele ruimte, moet de badkamer van vandaag de dag zoveel meer zijn, en het concept van de home spa neemt hierdoor toe in populariteit. Een thuisspa is een ruimte waarin al jouw badbehoeften worden vervuld, een ruimte waarin jij je zintuigen kunt betoveren en de stress van het dagelijks leven even los kan laten. Een thuisspa badkamer moet een luxueus ontwerp hebben en een wellness- zone creëren voor gezondheid en vitaliteit waar je op elk gewenst moment gebruik van kan maken. GROHE SPA-producten zijn ontworpen om precies aan deze behoefte te voldoen, waardoor het eenvoudig is om de badkamerruimte waar je van droomt thuis te creëren.

Experiencing GROHE SPA

Vier prachtige collecties

GROHE SPA bevat vier verschillende kraancollecties. Je zal dus zeker de ideale esthetiek weten te vinden die bij jouw home spa past. Binnen elke collectie - GROHE Veris, Allure, Atrio en Grandera - vind je alles dat je nodig hebt om jouw ultieme verwengebied te creëren. Elke collectie bevat kranen en douches die aansluiten op allerlei installaties, terwijl ze allemaal zijn ontworpen voor naadloze visuele harmonie. Je vindt er op de randgemonteerde en wandgemonteerde kranen, hoge kranen en zelfs vrijstaande badkranen. Deze laatste is ideaal voor een vrijstaand bad dat een essentieel onderdeel vormt van een thuisspa.

Creëer je ultieme douchezone

Een krappe, ongemakkelijke douche hoort niet thuis in een spa! In plaats daarvan heeft GROHE SPA alles wat je nodig hebt om jouw eigen aangepaste doucheruimte te creëren, waar je de ruimte hebt om bij te komen en te genieten. Je kunt kiezen voor complete douchesystemen die een alles-in-één oplossing bieden. Voor grotere ruimtes heeft GROHE SPA alles wat je nodig hebt om een op maat gemaakte doucheopstelling te creëren - grote hoofddouches en extra grote douchepanelen, handdouches en zelfs zijdouches, allemaal eenvoudig bestuurbaar en gecoördineerd via GROHE- technologie voor een douche-ervaring die helemaal aansluit op jouw wensen.

Op maat gemaakt voor jou

Een thuisspa moet een toevluchtsoord zijn en dat houdt in dat de ruimte visueel bevredigend moet zijn met natuurlijke materialen gecombineerd met no-nonsense, strakke lijnen voor een rustgevend gevoel. Elk van de vier GROHE SPA-collecties heeft zijn eigen kenmerkende visuele identiteit en dat betekent dat het vinden van wat het beste past bij jouw persoonlijke stijl gemakkelijk is. Van de klassieke elegantie van GROHE Grandera tot het strakke, iconische silhouet van GROHE Atrio, alle collecties zijn ontworpen en vervaardigd om te zorgen voor ultiem comfort en om dat gevoel van luxe te geven dat elke thuisspa vereist.

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie