Badkamers voor senioren

Gebruiksvriendelijke wastafelkranen met veiligheidscomponenten

Comfort, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid zijn essentiële punten die van belang zijn en waaraan een badkamer moet voldoen.

Al onze wastafelmengkranen zijn voorzien van GROHE SilkMove® technologie. Hierdoor is de kraan soepel en moeiteloos met één hand te bedienen.

Kranen met hoge uitloop zijn zeer comfortabel in het gebruik. Door de grotere ruimte kun je makkelijker je haar wassen en is het vullen van een emmer veel makkelijker. Daarbij kun je meer rechtop staan. bijv. tijdens het tanden poetsen. Speciaal geschikt zijn onze Essence en Concetto series. Onze Atrio serie omvat een model met draaibare uitloop wat in het gebruik nog gebruiksvrienlijker is.

Temperatuurbegrenzers in onze wastafelmengkranen kun je naar eigen gevoel instellen. Verminder je de beweging van de handgreep naar links, dan vermindert ook de warmwatertoevoer.

Voor extra veiligheid kunnen de GROHE eengreepsmengkranen worden voorzien van Grohtherm Micro, een kleine thermostaat die beschermt tegen het gevaar van verbranding aan te heet water. Past altijd onder de wastafel.

Grohtherm F Drievoudig opbouwdeel volume

Veiligheid en ergonomie in de douche

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid dunner en neemt de kans op brandwonden toe. Onze thermostatische douchekranen zijn voorzien van GROHE TurboStat®. Dit waarborgt de temperatuur van het douchewater tijdens het douchen, ongeacht schommelingen in de watertoevoer. Een SafeStop knop voorkomt dat de temperatuur per ongeluk boven 38º C stijgt.

GROHE CoolTouch® technologie verzekert dat de buitenkant van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur.

Inbouw thermostaatkraan
Rapid SL

Verstelbare elementen voor extra comfort

Onze Rapid SL sanitaire inbouwelementen hebben een aantal functies die de gebruiker meer comfort bieden in de badkamer. Frames voor hangend toiletten hebben stelpoten - vooral bedoeld voor oneffen oppervlak; deze kunnen ook worden gebruikt om de hoogte van de toiletpot te verhogen tot een comfortabele hoogte van 46cm van de vloer.

Een frame ontworpen voor het bevestigen van wastafels 80 cm van de vloer (in plaats van 85cm) is geschikt voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook componenten beschikbaar voor de veilige installatie van de armsteunen.

Instelbare inbouwelementen

Aanbevolen productseries

Atrio

Concetto

Essence New

Grohtherm 2000 New

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie