Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE Veris F-digital wastafelmengkraan

Jouw digitale badkamer

De badkamer van tegenwoordig vormt een plek in je huis waar je je oplaadt voor de dag of tot rust komt in de avond. En dat komt je gezondheid en welzijn ten goede; Met GROHE F-digital maak je een ervaring van je dagelijkse gewoontes.

Geniet van de flexibiliteit

Stijlvol, efficiënt en met een groot aantal producten waar je uit kunt kiezen. Dankzij de modulaire opzet van de collectie biedt GROHE je nauwkeurige en praktische digitale besturing voor in de hele badkamer.

Digitale controller en digitale omstelling voor de douche

Douche

Of je nu een handdouche kiest of een op maat gemaakte GROHE SPA™-systeem met hoofddouche, handdouche en zij-douches, wij hebben een digitale oplossing.

Veris F-Digital Puck controller en omzetting voor het bad

Bad

Als je kiest voor een minimalistische uitstraling dan is een een vrijstaande badkraan een goede optie. Of je kiest voor de voordelen van een handdouche met onze geïntegreerde bad/douchecombinaties.

GROHE Veris F-digital wastafelmengkraan

Wastafel

De wand- en wastafelmengkranen zijn aangesloten op een digitale controller, die op de muur of op de wastafel wordt geplaatst.

GROHE Veris F-digital bidetmengkraan

Bidet

Bidetkranen maken de collectie compleet. Gebruik de geheugenfunctie om je voorkeursinstellingen van watertemperatuur en -stroom op te slaan.

Flexibiliteit voor je GROHE SPA®

Luxe gepersonaliseerde ervaringen, thermostatische douches en praktische digitale besturing, die kan worden geplaatst waar je maar wilt; GROHE F-digital verenigt eenvoudige bediening met vele ontwerpmogelijkheden.

Sla de perfecte instellingen op
Nauwkeurige besturing, de perfecte temperatuur en de luxe om je voorkeursinstellingen op te slaan met één druk op de knop; GROHE F-digital verandert je hele beeld van kranen en douches.

Ontwerp- en inrichtingsvrijheid
GROHE F-digital biedt vele mogelijkheden voor ontwerp en inrichting; met de draadloze technologie en een hele reeks bijpassende producten voor douche, bad, wastafel en bidet kun je je badkamer inrichten hoe jij dat wilt.

Digitale controller voor bad of douche

Draai de ring die om het besturingsapparaat zit om de waterstroom aan te passen.

Digitale controller voor bad of douche

Gebruik de plus- (+) en minknop (-) om de temperatuur te verhogen of verlagen.

Veris F-Digital Puck controller en omzetting voor het bad

Afwisselen tussen hand-, hoofd- en zijdouches (bad) is nog nooit zo eenvoudig geweest. Druk gewoon de betreffende knop op de omzetting in om de waterstroom te stoppen of starten.

Douche-oplossingen

Van een eenvoudige renovatie van je douche tot een volledig geïntegreerde hydrotherapie-douche, GROHE F-digital bevat een groot aantal mogelijkheden voor de douche. Het draadloze digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling staan in verbinding met een thermostatisch mengsysteem voor een nauwkeurige temperatuurbeheersing, meer douchegemak en nog meer vrijheid inzake het ontwerp.

Digitale controller en digitale omstelling voor douche

Opwarmmodus
Het licht op het digitale besturingsapparaat gaat aan en uit wanneer de ingestelde temperatuur is bereikt. Je weet dus precies wanneer je douche klaar is.

Pauze
Als je je haar wilt wassen of een bodyscrub wilt gebruiken, druk je gewoon op de ‘pauze’-knop en het systeem onthoudt de huidige instellingen. Druk nogmaals op de knop zodat het water weer gaat stromen met precies dezelfde temperatuur en waterstroom.

Digitale omstelling
Er kunnen tot wel drie doucheuitlopen worden aangesloten op één digitale omstelling, bijvoorbeeld een hoofddouche, handdouche en een rij zijdouches. Deze kunnen afzonderlijk worden geselecteerd of tegelijkertijd.

Voeg een tweede besturingsapparaat toe
Zet je douche aan zonder nat te worden. Het is mogelijk om een tweede digitaal besturingsapparaat toe te voegen en die buiten het douchegebied te plaatsen.

Veiligheidsstop
Er zit een veiligheidsslot op 38 °C om te voorkomen dat de temperatuur per ongeluk daarboven komt. Dit is een fabrieksinstelling. De temperatuur kan worden aangepast aan je eigen wensen.

De perfecte temperatuur
In verband met veiligheid, gemak en genot zijn alle GROHE Digital-douche- en badkranen aangesloten op een digitale thermostatische mengkraan. Door de GROHE TurboStat®-technologie, reageert de thermostaat onmiddellijk op veranderingen in de warm- en koudwatertoevoer. Hierdoor blijft de temperatuur constant gedurende de hele tijd dat je doucht.

Opties voor het bad

Van een vrijstaande badkraan tot geïntegreerde oplossingen met een handdouche, baduitloop en badvuller, het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling brengen je badkamer naar een hoger niveau op het gebied van luxe en badgenot.

Veris F-Digital Puck Digital controller and digital diverter for bath

Automatisch je bad vullen
Een mooi detail van de GROHE SPA®; de functie van automatische badvulling zorgt ervoor dat het bad wordt gevuld op de ingestelde temperatuur en het ingestelde waterniveau.

Vul het bad twee keer zo snel
Maak bij grote badkuipen gebruik van zowel een badkraan als een badvuller. De digitale omstelling zorgt ervoor dat je beide kranen tegelijkertijd aan kunt zetten zodat het bad sneller volloopt.

Bewaar je voorkeursinstellingen
Ervaar comfort zoals nooit tevoren. Gebruik de geheugenfunctie om je persoonlijke watertemperatuur en -stroom op te slaan.

De perfecte temperatuur
In verband met veiligheid, gemak en genot zijn alle GROHE Digital douche- en badkranen aangesloten op een digitale thermostatische mengkraan. Door de GROHE TurboStat® technologie, reageert de thermostaat onmiddellijk op veranderingen in de warm- en koudwatertoevoer. Hierdoor blijft de temperatuur constant gedurende de hele tijd dat je doucht.

Opties voor wastafels

Gedurende de hele dag zorgt het digitale besturingsapparaat voor gemak. Met één druk op de knop werkt de wastafelkraan. Draadloze besturing: precisie en flexibiliteit.

GROHE Veris F-digital Digitale wastafelmengkraan

Voor alle soorten wastafels
Er zijn wastafelkranen ontworpen voor alle soorten en maten wastafels. Of deze nu op wanden of andere oppervlaktes zijn gemonteerd.

Eenvoudige bediening
Omdat de kraan en het mengsysteem digitaal op elkaar zijn aangesloten, kan het digitale besturingsapparaat op elke plek in de buurt van de wastafel worden geplaatst: op de wand, op het keramiek of op de bovenkant van een kastje.

Digitale duurzaamheid
De tijd waarna de waterstroom automatisch stopt, kan worden aangepast aan je persoonlijke wensen en bespaart water.