Badkameroplossingen met GROHE Rapid SL

Een wereld vol ontwerpmogelijkheden

Of je nu aan de slag moet met een renovatie- of nieuwbouw project, met de Rapid SL WC installatie-frames gaat er een wereld vol ontwerpmogelijkheden in de badkamer voor je open.

Met de GROHE Rapid SL sanitaire frames zijn ontworpen voor installatie in- of op de muur. Ze zijn geschikt voor een snelle en praktische plaatsing van de meest moderne, hangende WC’s, bidets en wastafels. Met Rapid SL is het plaatsen van sanitair niet langer beperkt tot de bestaande muren. De draagcapaciteit van onze frames (400 kg voor WC’s en 150 kg voor wastafels) is groot genoeg om ze te kunnen plaatsen in complete en halfhoge scheidingsmuren.

Gebruik de frames om hoeken te creëren in de badkamer of scheidingsmuren tussen slaap- en badkamerzones in open ruimtes. De frames zijn in drie hoogtes leverbaar. Zo kun je een hangend toiler of bidet zelfs in een beperkte ruimte, zoals onder het raam, plaatsen.

Stille nachten – verborgen reservoirs met GROHE Whisper®

Of het nu om een hotel of een huis gaat, GROHE Whisper® garandeert een goede nachtrust voor iedereen. Zelfs als iemand midden in de nacht het toilet doortrekt in een aangrenzende kamer, beletten de ontkoppelde pijpen de geluidsoverdracht naar de bouwstructuur wanneer het water vanuit het reservoir in de toiletpot loopt.

Bovendien kan het reservoir met ons Nova Light doortreksysteem gecombineerd worden. Dit systeem heeft een geïntegreerd zacht licht zodat u de andere lichten niet aan hoeft te doen.

Nova Light bedieningsplaat

Duo doorspoelreservoirs voor eenvoudige waterbesparing

Alle ingebouwde GROHE reservoirs geven u de keuze aan enkele doorspoeloptie, dubbele doorspoeloptie, start/stop doorspoelknop of doorspoelen op afstand, afhankelijk van het gekozen doorspoelsysteem.Reservoirs worden geleverd met de fabrieksinstelling voor dubbele doorspoeling met 6 liter (grote doorspoeling) en 3 liter (kleine doorspoeling). De eenvoudige aanpassing, ter plekke, van het doorspoelvolume garandeert compatibiliteit met alle voorzieningen en loodgietersvereisten. De volgende combinaties zijn mogelijk : 9 en 4 liter, 4.5 en 3 liter of 4 en 2 liter.

Duo Doorspoelreservoirs

GROHE Fresh

Een uitgebreid assortiment aan doorspoelontwerpen garandeert een complete afstemming van het ontwerp op alle stijlen aan kranen en badkameraankleding. GROHE bedieningsplaten geven ook eenvoudige en directe toegang tot het reservoir, handig voor onderhoud, en zijn te combineren met GROHE Fresh. GROHE Fresh werd in 2009 gelanceerd en maakt het mogelijk om toiletverfrissers in een ingebouwd reservoir te gebruiken.

GROHE Fresh

Aanbevolen productseries

Rapid SL inbouwelement

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie