Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Veilig, snel en efficiënt. Geniet van GROHE thermostaatkranen

Creëer een badkamer voor het hele gezin

GROHE levert producten met techniek die de veiligheid en het comfort in de badkamer garanderen.

Alle techniek en toepassingen die wij ontwikkelen zijn gebasseerd op ervaring uit de praktijk. ZoalsGROHE TurboStat® en GROHE CoolTouch®. Maar ook ons assortiment EcoJoy™ douches, die kinderen al laat wennen om zuinig met water en energie om te gaan is hier een voorbeeld van. GROHE maakt producten voor iedereen in het gezin.

Techniek voor veiligheid in de badkamer

GROHE CoolTouch

GROHE CoolTouch®

De kinderhuid is veel dunner dan die van een volwassende. Daarom is de kans op verbranding groter. Onze thermostaatkranen en -douches zijn daarom voorzien van GROHE CoolTouch®, een technologie waardoor de kraan altijd koel blijft en je de kraan gewoon kunt vastpakken..

Doordat het huis van de kraan volledig wordt omspoeld door koud water wordt de buitenkant van de kraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.

Lees meer over GROHE CoolTouch®
GROHE TurboStat®

GROHE TurboStat®

GROHE Turbostat® is een technologie die we in al onze thermostaatkranen toepassen, en is zeker voor kinderen heel fijn en veilig. De technologie reageert direct op een verandering in de koud- en warmwatertoevoer, waardoor de watertemperatuur tijdens de gehele douche constant blijft. Een SafeStop-knop voorkomt dat de temperatuur per ongeluk wordt verhoogd tot boven 38° Celsius. Veilig voor iedereen en zeker voor kinderen.

Lees meer over GROHE TurboStat®

Voordelen voor de wastafel

Allure Wastafelmengkraan

GROHE SilkMove®

GROHE SilkMove® technologie zorgt ervoor dat onze eenhendel-wastafelkranen soepel te bedienen zijn voor de temperatuur en het watervolume. Zelfs door kleine handjes. Voor nog meer veiligheid kun je met de temperatuurbegrenzer vooraf een maximum temperatuur instellen.

Lees meer over GROHE SilkMove®

Douche-ergonomie

Sena Handdouche

GROHE levert doucheslangen in diverse lengtes. Met een langere slang is het voor jou als ouder makkelijker om het haar van je kind te wassen. De TwistFree-mof voorkomt dat de slang verdraaid raakt. Alle doucheslangen zijn voorzien van een schroefmof in standaardformaat, waardoor de doucheslang probleemloos vervangen kan worden voor een langer- of juist korter model, zonder dat hiervoor speciaal gereedschap vereist is.

Ook onze glijstangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, waardoor je de douchehouder op verschillende hoogtes kunt stellen. Zo kunnen alle gezinsleden, van groot tot klein, comfortabel douchen.

Rainshower Icon handdouche

Aantrekkelijke ontwerpen leiden al op jonge leeftijd tot spaarzaam watergebruik

De opvallende, gekleurde sproeiplaten van GROHE Rainshower® Icon, Eco en Solo douches vallen enorm in de smaak, zeker bij kinderen. Alles zijn voorzien van een EcoButton op de handgreep. Zo leer je kinderen bijna spelenderwijs al om zuinig om te gaan met water en energie. En dat is goed voor later.