Ruimtebesparende tips voor de kleine badkamer

Arena Cosmopolitan bedieningsplaat

Elementen voor wastafels, bidets en toiletten

Nederlandse huizen hebben van oudsher geen grote badkamers. Maar zelfs de kleinste badkamer kan worden omgetoverd tot een domein om graag te vertoeven, met meer luxe en functionele techniek. Van hangend toilet tot een inbouw douchemengkraan, GROHE biedt een aantal oplossingen waarmee het maximale uit een kleine badkamer gehaald kan worden.

GROHE Rapid SL is zeker geschikt voor kleine badkamers. GROHE Rapid SL installatiesystemen zijn verkrijgbaar in drie hoogtes: 82, 100 en 113 cm (hoogteverstelling met fixatie). Het kleinere model is ideaal als je een toilet bijvoorbeeld onder een raam moet plaatsen..

Hangend toilet met Rapid SL
Grohtherm F Thermostatische mengkraan met omstelling

Bevestigen van wastafels, bidets en hangende wc’s

Ingebouwde sanitaire artikelen zijn de perfecte keuze voor kleine badkamers. Ze doen er de ruimte niet alleen groter uitzien. Ze maken het ook makkelijker om de badkamervloer schoon te maken, aangezien er geen vervelende hoeken zijn die vuil aantrekken.

Ons assortiment aan kranen & thermostaatkranen
Rainshower System douchesysteem

Douche-installaties

Ook de douchesystemen van Grohe zijn ideaal in kleine badkamers. De douchearm is namelijk 180° draaibaar. Dus zelfs als u door de plaats van de aftapopeningen voor warm en koud water de installatie dicht bij de hoek van de douche moet plaatsen, kan de kop nog in een comfortabele positie worden gedraaid om te douchen. Perfect voor aanpassingsprojecten waarbij verplaatsing van de buizen het project duurder zou maken.

Onze doucheseries

Aanbevolen productseries

Rainshower Systems

Rapid SL inbouwelement

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie