Kubistische kranen voor een complete badkameroplossing

De complete kubistische badkamer van GROHE!

In een goed badkamerontwerp zijn alle elementen goed op elkaar afgestemd en zorgen ze voor een stijlvolle uitstraling. GROHE heeft nu de perfecte oplossing voor liefhebbers van kubistische vormen:GROHE Cube kranen. Van wastafelkranen, douchemengkranen, badmengkranen, thermostaatkranen en douches tot en met de bijhorende accessoires. De Cube producten zijn ook goed op elkaar afgestemd en passen prachtig in de moderne badkamer.

Grohtherm Cube

Nieuwe Grohtherm Cube: 100% Cube, 100% GROHE

Veiligheid, technologie en stijl vinden elkaar in alle GROHE thermostaten - ook in de nieuwe serie Grotherm Cube. De Grohtherm Cube is uitgerust met GROHE TurboStattechnologie voor de veiligste en meest betrouwbare douche- en badervaring. Voeg daar nog eens de waterbesparende GROHE opties aan toe en de unieke watervalstraal en u heeft aan Grohtherm Cube de perfecte thermostaatkraan.

Grohtherm Cube
Grohtherm Cube

Euphoria Cube douchesysteem

Slank, minimalistisch en strak vormgegeven. Het GROHE Cube design is doorgevoerd in de innovatieve Euphoria Cube douches. Het luxe Euphoria Cube douchesysteem bevat een Grohtherm Cube thermostaatkraan, een Euphoria Cube handdouche en een extra grote vierkante Euphoria Cube hoofddouche.

Euphoria Cube douchesysteem
Eurocube wastafelkraan

Eurocube badkamerkranen

Kies voor een Eurocube kraan als je op zoek bent naar een sober en strak ontwerp. Dit design is zo slim bedacht dat we een uitgebreide serie kranen kunnen bieden met een vierkant ontwerp voor wastafels, bidets, douches en baden. Dit alles inclusief de GROHE’s SilkMove en GROHE StarLight technologie.

Eurocube
Essentials Cube accessoires

Essentials Cube accessoires

De accessoires van de Essentials Cube serie zijn modern en tijdloos. Ze maken de kubistische badkamer compleet. Ze zijn afgewerkt met GROHE StarLight®, een stralende verchroomde afwerking die perfect past bij alle series GROHE kranen.

Essentials Cube accessories

Aanbevolen productseries

Euphoria Cube

Euphoria

Eurocube

Grohtherm Cube

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie