Skate Cosmopolitan bedieningspaneel - de perfecte finishing touch

Skate Cosmopolitan bediensingplaten zijn uitstekend te combineren met onze kranenseries om je badkamer nog mooier te maken. Ze passen op onze Rapid SLX & Rapid SL frames of Uniset, en beschikken over GROHE EasyConnect, voor een snelle montage. Ze zijn ook geschikt om oude bedieningsplaten te vervangen. De platen kunnen verticaal of horizontaal worden bevestigd. Op de meeste bedieningsplaten is GROHE Fresh te bevestigen, ons systeem voor een schoon en fris toilet met een simpele druk op de knop. Onze bedieningsplaten hebben twee spoelknoppen, voor 6 en 3 liter, waardoor je kunt kiezen hoeveel water je voor het doorspoelen gebruikt. Bij alle GROHE inbouwreservoirs kun je het grote spoelvolume beperken tot 4,5 liter om nog meer water te besparen.

Skate Cosmopolitan is verkrijgbaar in twaalf kleuren. Kies onder andere uit donkergrijs, goud, rosé of RVS. Ook is het bedieningspaneel er in twee afmetingen: 130 mm breed x 172 mm hoog x 5 mm diep (klein bedieningspaneel) of 156 breed x 197 mm hoog x 10 mm diep (groot bedieningspaneel).

Vind een Skate Cosmopolitan verkooppunt bij jou in de buurt

Laat je inspireren

Skate Cosmopolitan bedieningspaneel van glas

Skate Cosmopolitan bedieningspaneel van glas

Naarmate badkamers verder evolueren wordt er steeds meer gezocht naar andere materialen dan tegels om de wanden te bedekken. Het nieuwste materiaal dat wordt gebruikt is glas.

Je kunt uit vier verschillende glazen afwerkingen kiezen, waaronder wit en zwart. Perfect te combineren met de witte en zwarte kranen uit onze Quadra serie. Er zijn Skate Cosmopolitan glazen bedieningsplaten voor zowel toiletten als urinoirs, waardoor de eenheid van sanitaire ruimtes bewaard blijft.

Productvarianten

Productvarianten

Brochure

Sanitaire systemen