Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Sensia Experience Center

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Rainshower Icon Handdouche

Waterbesparende douches

Kies de juiste douchekop om je waterverbruik aanzienlijk te verminderen, terwijl je blijft genieten van een plezierige en comfortabele douche. Dit is niet alleen goed voor het milieu en toekomstige generaties, het is ook goed voor je portemonnee.

Hoogwaardige materialen, eersteklas design en geavanceerde techniek spelen allemaal een belangrijke rol bij het besparen van water. GROHE EcoJoy™ handdouches zijn ofwel uitgerust met een begrenzer, dan wel met een Eco-knop of spray dimmer waarmee je de waterstroom te allen tijden kunt beperken.

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta Cosmopolitan

New Tempesta

New Tempesta

Rainshower® Icon, Eco en Solo handdouchekoppen zijn allemaal voorzien van een waterbesparende Eco-knop op het handvat - verschuif de knop en je kunt het water dat wordt gebruikt tijdens het douchen tot wel 40% verminderen. Het opvallende ringvormige ontwerp van de Rainshower® Icon handdouche verbruikt minder water om voor een grote volle waterstraal te zorgen, terwijl Rainshower® Eco is voorzien van een sproeiplaat die de vorm van het bovenaanzicht van het menselijk lichaam nabootst - op deze manier wordt het gehele lichaam bedekt met een heerlijke waterstraal zonder water te verspillen.

De Euphoria handdouche is voorzien van een spray dimmer op de douchekop - hiermee kun je zowel geleidelijk het watervolume verminderen als schakelen tussen verschillende straalsoorten.

Verbruik minder water en bespaar zo ook energie
Met een waterbesparende douchekop verminder je niet alleen je waterverbruik, maar bespaar je ook energie. Het gebruik van minder water betekent dat er minder energie nodig is om het water te verwarmen, zodat het voordeel voor jou en het milieu nog groter is.

Aanbevolen productseries