Waterbesparende douches met GROHE EcoJoy technologie

Kies de juiste douchekop om je waterverbruik aanzienlijk te verminderen, terwijl je blijft genieten van een plezierige en comfortabele douche. Dit is niet alleen goed voor het milieu en toekomstige generaties, het is ook goed voor je portemonnee.

Hoogwaardige materialen, eersteklas design en geavanceerde techniek spelen allemaal een belangrijke rol b ij het besparen van water. GROHE handdouches die zijn voorzien van de GROHE EcoJoy™ technologie, zijn uitgerust met een 9.5 l/min of 5.7 l/min doorstroombegrenzer.

Ten opzichte van een niet-waterbesparende douchekop die 14,5 l/min (bij 3 bar) verbruikt, bespaar je met de GROHE EcoJoy™ technologie resp. 35% tot 60% water, zonder in te leveren op je douchecomfort!

Productseries met GROHE EcoJoy technologie

35% waterbesparing

• Tempesta*
• Vitalio Start*
• Vitalio Comfort
• Power & Soul
• Vitalio Rain

60% waterbesparing

• Euphoria 110 Mono
• Rainshower® Icon 100-1

*De varianten met 2 straalsoorten (Tempesta 100-2 en Vitalio Start 100-2) zijn uitgerust met een doorstroombegrenzer van 5.7 l/min waardoor je zelfs 60% water bespaart.

Extra waterbesparing met SmartRain Spray

Met de SmartRain Spray kun je extra water besparen bovenop de reeds aanwezige waterbesparende GROHE EcoJoy™ technologie!

De SmartRain Spray bevat alle kenmerken van de gewone Rain straalsoort, maar verbruikt minder water. Een slimme straal die water bespaart, maar niet inlevert op comfort. Deze indrukwekkende besparing bereik je met de handdouches met de innovatieve GROHE SprayDimmer of de GROHE EcoButton (afhankelijk van het design van de handdouche).

Rainshower Icon

Tempesta

Tempesta Cosmopolitan

GROHE SprayDimmer

De handdouche Euphoria 110 Massage (27 239 LS0) en Vitalio Joy 110 Duo (27317000) en Vitalio Joy 110 Massage (27319000) zijn voorzien van de GROHE EcoJoy™ technologie met een 9,5 l/min doorstroombegrenzing (≈ 35% waterbesparing).

Wil je extra water besparen? Gebruik dan tijdens het douchen de GROHE SprayDimmer op de douchekop. Met deze functie kun je traploos tussen de verschillende straalsoorten schakelen. Schakel naar de SmartRain straal en je bespaart tijdens het douchen nog meer extra water, zonder in te leveren op je douchecomfort.

GROHE EcoButton

De handdouches uit de Rainshower® Icon 150 en Solo serie zijn voorzien van de GROHE EcoJoy™ technologie met een 9,5 l/min doorstroombegrenzing (≈ 35% waterbesparing).

Wil je extra water besparen? Verschuif dan de GROHE EcoButton op het handvat naar SmartRain straal en je bespaart tijdens het douchen nog meer water extra, zonder in te leveren op je douchecomfort.

Verbruik minder water en bespaar zo ook energie

Met een waterbesparende douchekop verminder je niet alleen je waterverbruik, maar bespaar je ook energie. Het gebruik van minder water betekent dat er minder energie nodig is om het water te verwarmen, zodat het voordeel voor jou en het milieu nog groter is.

GROHE is partner van WaterSpaarders

Minder warm water gebruiken, bespaart veel energie en dat is goed voor het milieu. Door het verspillen van energie warmt de aarde op waardoor dieren en hun leefomgeving worden bedreigd. Voor douchen is veel warm water nodig. Nederlanders douchen gemiddeld vijf keer per week, negen minuten lang. De WaterSpaarders zeggen: 5 minuten is genoeg! Wil je hier aan mee doen? Word dan WaterSpaarder en douche niet langer dan vijf minuten. Zo help je mee aan een beter milieu.

Aanmelden kan via: Waterspaarders.nl

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie