Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Sensia Arena

GROHE presenteert de Sensia® Arena douche-wc

DE SCHOONSTE OOIT

Met toonaangevende AquaCeramics technologie, bacterie-resistente PureGuard coating en zelfreinigende, anti-bacteriële sproeiarmen kun je zeker zijn van 100% hygiëne: HygieneClean.

Sensia Arena

GROHE stelt de nieuwe Sensia® Arena douche-wc voor

Geniet van het lichte, gelukkige gevoel dat een gepersonaliseerde reiniging je kan bezorgen. Het elegante design van de Sensia® Arena heeft een lichte toets, die duidelijk maakt wat voor comfort en frisheid je te wachten staat. Ontdek het verschil dat dit kan betekenen voor uw dag.

GROHE Sensia® Arena | Design met zorg

Een goed design moet je instinctief kunnen gebruiken. Vorm en functie moeten perfect in harmonie zijn, zodat je je onmiddellijk op je gemak voelt. Ons design voor de nieuwe GROHE Sensia® Arena douche-wc is puur en eenvoudig. We hebben het gebaseerd op zuivere lijnen, waardoor stof en vuilresten zich nergens kunnen verstoppen; een prachtig model met een discrete elegantie. Het bevat allerlei details die een subtiel gevoel van comfort geven, van de nachtverlichting die je in het donker door de badkamer begeleidt tot de automatische open- en sluitfunctie. Er werd enorm veel aandacht besteed aan het design, zodat je steeds dat prettige gevoel hebt dat er voor je gezorgd wordt. Met het gestroomlijnde silhouet en de technologisch geavanceerde afwerking van de GROHE Sensia® Arena douche-wc zijn we ervan overtuigd dat we een nieuwe standaard voor gepersonaliseerd, zuiver comfort hebben gezet.

Galerij

gallery video
gallery video
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Douche WC

39354SH1
alpine wit
Voeg toe aan portfolio
2.186,00 € incl. B.T.W.
Douche-WC

Geniet van talloze voordelen die perfect aan uw behoeften voldoen.