Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

Een designklassieker

Het vernieuwde GROHE Atrio is geïnspireerd op de Bauhaus-ethos van 'form follows function' waarbij alles dat onnodig is, wordt weggenomen om een eenvoudig maar opvallend silhouet te creëren. Door de belangrijkste elementen van ons ontwerp-DNA hieraan toe te voegen, is de superslanke behuizing van de GROHE Atrio gebaseerd op een perfecte cirkel, terwijl de uitloop in een perfecte ronding verloopt. Voor de bediening gebruik je de joystickhendels of chique kruisvormige grepen.

Geschikt voor elk ontwerp

GROHE Atrio is ontworpen om op harmonieuze wijze aan te sluiten op verschillende badkamerontwerpen, of dat nu hip en eigentijds is, stedelijk en kosmopolitisch, of klassiek. Verkrijgbaar in chroom, SuperSteel of een donkere Brushed Hard Graphite- afwerking, zal GROHE Atrio net zo goed tot zijn recht komen in een chique modern industrieel als een art-deco-appartement.

Ontwerpopties

De GROHE Atrio-collectie is ontworpen om je verschillende opties te bieden wanneer het gaat om jouw badkamerontwerp. Je vindt er wandgemonteerde kranen voor minimalistische ontwerpen, extra hoge kranen, badkranen, douchekoppen en bedieningselementen, en zelfs een vrijstaande kraan voor vrijstaande baden. Met een reeks harmoniserende GROHE Atrio badkameraccessoires kan je de iconische stijl in jouw badkamer tot in de kleinste details uitwerken.

">

Bijpassende series

GROHE biedt je een ruime keuze aan bijbehorende douche- en badaccessoires.