Eurocube

Eurocube

Kraan met een hedendaagse kubistische stijl

Voor liefhebbers van een modern en strak design die hun keuken of badkamer een kenmerkende uitstraling willen geven, heeft GROHE de Eurocube serie ontworpen. Dankzij het bekroonde design en de kenmerkende Duitse techniek van GROHE beschikken de keukenkranen, badkamerkranen, douches en accessoires werkelijk over een vierkant design. Maak een echt stijlstatement met GROHE Eurocube.

Showrooms en installateurs
Badkamerbrochure

Badkamerbrochure

Innovatieve producten voor de badkamer

ONTDEK Eurocube

Voor een soepele bediening

Wanneer je een badkamer- of keukenkraan gaat uitkiezen, moet je erop letten dat de techniek aan de binnenkant overeenkomt met het design aan de buitenkant. Bij de GROHE Eurocube serie, die bestaat uit kranen, douches en mengkranen, ben je dankzij de GROHE SilkMove cartouche jarenlang verzekerd van een soepele en precieze bediening van de temperatuur en de waterstroom.

Een strakke, hedendaagse stijl voor badkamers en keukens

Geweldig design zou je in heel je huis terug moeten laten komen – daarom zie je het kenmerkende vierkante design van de GROHE Eurocube serie terug in de keukenkranen, badkamerkranen, douchemengkranen, baduitlopen en andere producten. De eengreeps mengkranen of professionele keukenkranen uit de GROHE Eurocube serie hebben een dynamische vierkante vorm. Voor badkamers zijn er wastafelmengkranen, bidetmengkranen, badmengkranen en douchemengkranen in verschillende maten zodat je ze moeiteloos in je badkamerdesign kunt verwerken.

Kranen met unieke details

De uitsparing in de greep van de GROHE Eurocube serie is een kenmerkend detail en maakt dat de kranen er stijlvol, beeldend en tijdloos uitzien. Dankzij de glanzende en duurzame GROHE StarLight afwerking blijft jouw GROHE Eurocube kraan er jarenlang prachtig uitzien.

Productvarianten

GROHE biedt je een ruime keuze aan bijbehorende douche- en badaccessoires.

Euphoria System

Euphoria System

Collectie bekijken
Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Collectie bekijken
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan

Collectie bekijken
Euphoria Cube

Euphoria Cube

Collectie bekijken
Grohtherm Cube

Grohtherm Cube

Collectie bekijken
Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie