Lineare

Lineare

Zinnenprikkelend minimalisme en veelzijdigheid

De GROHE Lineare serie is zo ontworpen dat hij bij iedere vorm past en is gebaseerd op twee basisvormen – de cilinder en de rechthoek. We hebben deze twee vormen gecombineerd om een slanke kraan te creëren die prachtig past bij een minimalistisch design en zorgt voor cosmopolitische elegantie, maar dan in een modern jasje. De kraan nodigt uit tot aanraken en is een genot om te bedienen: GROHE Lineare heeft het allemaal.

GROHE Lineare

ONTDEK LINEARE

PASSENDE RONDE EN VIERKANTE ONTWERPEN

De slanke, rechthoekige vormen van de uitloop en greep komen paralel uit het puur cyilindrische lichaam. De uitloop is omhoog geplaatst voor een elegante en lichte uitstraling. Lineare past perfect binnen een moderne architectonische context. Met slanke verhoudingen en een pure compositie van zowel ronde als vierkante vormen, biedt Lineare ultieme flexibiliteit voor badkamerontwerpkeuzes.

TYPES & FORMATEN

Van compacte wastafelmengkranen die ideaal zijn voor kleine badkamers en toiletten tot extra hoge toiletkranen voor prachtige opzetwastafels: GROHE Lineare biedt vele mogelijkheden voor grote en kleine ruimtes. De collectie bestaat verder uit baduitlopen, douchemengkranen en bidetkranen. Ook kun je kiezen uit twee hedendaagse en duurzame afwerkingen zodat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw badkamer.

KENMERKEN & VOORDELEN

Dankzij de GROHE SilkMove cartouche weet je zeker dat je met jouw GROHE Lineare kraan jarenlang de waterstroom en temperatuur soepel kunt bedienen. Je kunt ook kiezen voor de waterbesparende GROHE EcoJoy, die het waterverbruik beperkt zonder in te leveren op de prestaties.

GROHE PVD - ONOVERTROFFEN HARD EN KRASBESTENDIG

GROHE kranen blijven een decennia lang mooi om naar te kijken. Het speciale recept voor succes is de langdurige afwerking. GROHE maakt gebruik van state-of-the-art technologie om uitzonderlijke kwaliteit te leveren.

Het physical vapour depostition (PVD) zorgt ervoor dat het oppervlak drie keer harder is, ondanks het glinsterend goud of geraffineerde roestvrijstalen afwerking heeft. Naast het feit dat harder is, is het oppervlak ook tien keer meer krasbestendig, zodat het heel lang meegaat.

HAAL INSPIRATIE UIT DE SCHOONHEID VAN MINIMALISME

productvarianten

Vind een Lineare showroom bij jou in de buurt

Designprijzen

Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie