Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE Ondus Digitecture

Een lust voor het oog. Geniet van Design

Bij GROHE is design meer dan alleen esthetische opsmuk. Het is een kwaliteitskenmerk en staat voor de perfecte synthese van vorm en functie.

Het resultaat is het plezier dat je elke keer weer ervaart wanneer je onze producten gebruikt. En het plezier dat wij ervaren elke keer als we een prijs ontvangen voor onze compromisloze liefde voor kwaliteit.

Het ontvangen van de red dot ´best of the best´ award voor de GROHE Ondus® in 2007, was een eerste teken richting de branche dat design een belangrijke pilaar van ons merk zou worden zoals ook technologie, kwaliteit en duurzaamheid voor ons uitermate belangrijk zijn. In totaal hebben we nu een indrukwekkend aantal van 27 red dot awards gewonnen waaronder 3 ‚Best of the Best‘ awards voor de GROHE Ondus® Digitecture in 2009, de Rainshower® Icon handdouche in 2010 en de nieuwe GROHE F-Digital controller in 2011.

De toewijding om de meest relevante en inspirerende designs in de sanitair branche te ontwikkelen heeft geresulteerd in het klimmen van 104 plaatsen in de jaarlijkse iF company lijst. De awards die wij winnen in Amerika, Engeland en China illustreren hierbij dat onze lijnen ook internationaal erkenning ondervinden.

Eén van de grootste veranderingen in de afgelopen vijf jaar is toch wel de manier waarop creativiteit niet alleen is ingezet bij de ontwikkeling van producten met een toegevoegde waarde, maar ook heeft bijgedragen aan een verandering in de cultuur van GROHE.

GROHE F-digital

GROHE F-digital

Allure Brilliant

Allure Brilliant

K7

K7

Rainshower Eco

Rainshower® Eco

Prijswinnend Designteam

Design Team

"Sinds vele jaren toont het management van dit bedrijf haar toewijding aan design en geeft het Paul Flowers de ondersteuning die hij nodig heeft voor innovatieve, verassende en esthetische oplossingen en om steeds weer opvallende producten te in de markt te zetten." Prof. Dr. Peter Zec, CEO “of the red dot design award“

reddot design award

In juni 2011 zijn Paul Flowers en het GROHE Design Team genomineerd voor de meest begeerde prijs op het gebied van product design - de red dot 'design team of the year' 2011/2012.

GROHE is het eerste bedrijf in de sanitairbranche dat deze prestigieuze award wint sinds de introductie ervan in 1988.

Lees meer op www.grohe-group.com