Ondersteuning/contact

Op welke tijdstippen is de klantenservice bereikbaar?

De openingstijden van ons klantenservicecenter verschillen van regio tot regio. Klik op de onderstaande link voor de openingstijden in uw land: https://www.grohe.nl/nl_nl/diensten/contact/

Hoe kan ik de klantenservice van GROHE bereiken?

U kunt de klantenservice van GROHE telefonisch bereiken of eenvoudig via het online formulier. Ga daarvoor naar de rubriek Contact. https://www.grohe.nl/nl_nl/diensten/contact/

Is de klantenservice ook in het weekend bereikbaar?

Onze service is alleen op werkdagen actief. Neem in een noodgeval contact op met één van onze vakpartners.

Installeert uw klantenservice ook GROHE-producten bij klanten thuis?

Onze technici kunnen momenteel niet voor installaties worden geboekt.

Welke kosten zijn er voor een bezoek van de klantenservice?

De kosten voor de buitendienst zijn € 80,00 per rit incl. BTW. Het arbeidsuurloon bedraagt € 23,- per 15 min. (€ 92,- p/u) excl. BTW. Houd er rekening mee dat de materiaalkosten hier nog niet bij zijn inbegrepen.

Waar vind ik de dichtstbijzijnde GROHE-showroom?

GROHE-showrooms zijn er in verschillende regio's. Klik op de onderstaande link om contact op te nemen met GROHE in uw regio: https://www.grohe.nl/nl_nl/diensten/vind-een-verkooppunt/#/locator

Hoe lang moet ik wachten om een afspraak bij de GROHE-klantenservice te krijgen?

Wij doen ons best aanvragen van klanten zo snel mogelijk te verwerken. Vanwege het hoge aantal aanvragen kan het langer duren voor we uw opdracht kunnen verwerken.

Wie installeert de producten als ik ze direct aanschaf?

Dat hangt er vanaf waar u uw product heeft gekocht. Wij adviseren in principe de installatie altijd door één van onze vakpartners uit te laten voeren.

Waar kan ik een installatiehandleiding voor mijn product downloaden?

Selecteer uw product op onze website. Alle bijbehorende bestanden vindt u op de productpagina of in het Download Center

Hoe lang duurt het onderhouds- en reparatieproces?

Dat hangt van de storing af. Normaal gesproken duurt het tussen 5 en 20 dagen tot het probleem is opgelost.