GROHE sponsor van
Eigen Huis & Tuin

Vanaf 1 september 2019 is GROHE één jaar lang sponsor van het Eigen Huis & Tuin woondomein. Gedurende deze periode laat het team van Eigen Huis & Tuin tijdens diverse make-overs zien hoe je met GROHE een eigen wellness in je badkamer creëert die helemaal voldoet aan de laatste woontrends of een droomkeuken die van alle gemakken en functionaliteiten is voorzien. Doe iedere week inspiratie op voor jouw badkamer of keuken. Elke zaterdag om 18:05 uur op TV te zien bij RTL 4 of bezoek het online Eigen Huis & Tuin woondomein.

WIN EEN MAKE-OVER - #SHOWYOURGROHE

Vind jij dat je badkamer of keuken ook wel een make-over kan gebruiken? Dan is het nu jouw kans om een make-over voor je badkamer of keuken te winnen! Wat moet je ervoor doen? Post op Instagram of Facebook een foto van een bestaand GROHE product in jouw huis met #showyourgrohe als tekst. Wellicht ben jij één van de gelukkige kanshebbers die een make-over wint. We verloten in totaal drie make-overs. Deze actie loopt van 2 september t/m 15 november 2019.

Win een make-over
Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie