Vind verkooppunt
Showrooms
  • Showroom
  • Proeflocaties
  • Bouwmarkt
  • Installateur
  • Winkels
  • Experience centers

Mijn portfolio

Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je portfolio

Als je producten hebt toegevoegd aan je portfolio, kun je ze hier direct printen, via e-mail versturen of downloaden.

0 Product(en)
Download als PDF
Alles verwijderen

Dit product zit al in je portfolio.

GROHE Keramiek

AFGESTEMD OP VORM EN FUNCTIE

GROHE's uitstekende reputatie op het gebied van innovatief design en uitstekende kwaliteit kan nu worden toegepast op elk element van je badkamer met de nieuwe GROHE keramiekseries. Op basis van de geschiedenis van GROHE's technische expertise en de sanitaire kennis van ons moederbedrijf LIXIL biedt GROHE duurzaam keramiek met superieure stijl en perfecte prestatie. Hierdoor is het eenvoudig om een badkamer te ontwerpen in één stijl. Van wastafels van verschillende hoogtes tot bidets en toiletten, je hebt een volledige keuze aan badkamerkeramiek, allemaal gemaakt van de beste materialen en voorzien van de GROHE-kwaliteitszegel.

Ontdek GROHE Keramiek

Ontworpen voor een perfecte match

Het kiezen van de ideale kraan die bij jouw badkamerkeramiek past, kan moeilijk zijn. De juiste maat en hoogte om te voorkomen dat de straal niet te spat…, er is veel meer dat hierbij komt kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Daarom is GROHE keramiek ontworpen om de perfecte match te vormen met onze meest populaire kranen. Er zijn aanbevolen combinaties waardoor je eenvoudig jouw eigen complete badkamer kunt maken.

Ontdek GROHE Perfect Match

Drie series badkamerkeramiek

Wat jouw droomstijl ook is, met een van de drie GROHE keramiekseries kun je jouw droom realiseren. GROHE Cube Ceramic is een heldere, minimalistische collectie gebaseerd op de strakke lijnen van een kubus, ideaal om een dynamisch en stijlvol statement te maken in moderne badkamers. GROHE Euro Ceramic is praktisch en heeft zachte gebogen lijnen. Deze serie is een geweldige, praktische keuze voor gezinsbadkamers. GROHE Bau Ceramic heeft een veelzijdig design met zacht afgeronde silhouetten, dat ideaal is voor hedendaagse badkamerontwerpen.

Comfort, duurzaamheid en hygiëne

Net zoals je zou verwachten van een keramiekassortiment van GROHE biedt de GROHE keramiekcollectie een schat aan innovatieve functies voor jouw comfort en gemak zoals de Soft-close-technologie. Je bent zeker van de ultieme hygiëne met ons badkamerkeramiek dankzij functies zoals PureGuard antibacteriële oppervlaktetechnologie, die bacteriën tegengaat en reiniging eenvoudig maakt. Er is ook randloze technologie, een quick release-deksel voor snelle reiniging en een Triple Vortex spoeling voor bepaalde toiletten.

">

GROHE series

Wat jouw stijl of smaak ook is, je vindt de perfecte combinatie van producten in een van GROHE's nieuwe keramiekseries. Elk heeft zijn eigen kenmerken en ze maken het creëren van een aantrekkeljke, uniforme badkamer eenvoudig en leuk.

Cube Ceramic

Een duidelijk stijlstatement

Ontdek Cube Ceramic

Euro Ceramic

Afgestemd op mijn leefwijze

Ontdek Euro Ceramic

Bau Ceramic

Veelzijdigheid voor een modern leven

Ontdek Bau Ceramic

Onze fascinerende technologieën

Het valt mogelijk niet meteen op, maar onze keramiekproducten zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën.
Ontdek onze innovatieve GROHE-technologieën.

GROHE technologieën