Complete designbadkamer in matte RVS look

Premium uitstraling met SuperSteel van GROHE!

In een goed ontwerp voor een designbadkamer zijn alle elementen goed op elkaar afgestemd en zorgen ze samen voor een stijlvolle uitstraling. GROHE heeft nu de perfecte oplossing voor liefhebbers van cylindrische vormen in matte RVS look: een complete designbadkamer met premium uitstraling dankzij de prachtige afwerking van de GROHE producten in SuperSteel. Van wastafelkranen, douchekranen, badkranen, inbouwdouche, douchesysteem tot en met de bijhorende douche-accessoires. De GROHE producten in SuperSteel zijn goed op elkaar afgestemd en passen in de moderne badkamer. GROHE SuperSteel producten zijn voorzien van een unieke krasbestendige coating, die niet te onderscheiden is van roestvrij staal en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

Ingetogen elegantie

Het minimalistische cylindrische ontwerp van de Essence serie beschikt over moderne technologie, maar is nog steeds een lust voor het oog. Geen serie ooit beschikt over zoveel toonaangevende GROHE innovaties, inclusief GROHE AquaGuide en GROHE SilkMove®.

Essence badkamerkranen in SuperSteel

Modern design & functionele perfectie

Het zeer complete douchesysteem Euphoria XXL 310 douchesysteem is samengesteld uit een Grohtherm 1000 Cosmopolitan thermostaatkraan, een ronde hoofddouche van 310 mm en een Euphoria handdouche. Zowel de hand- als hoofddouche bevatten de luxe, best gewaardeerde Rain douchestraal. Zo biedt GROHE een compleet douchesysteem tegen een aantrekkelijke prijs.

Euphoria XXL 310 douchesysteem in SuperSteel

Optimaal comfort, veiligheid en besparing

Minimalistisch design met ergonomische metalen grepen. De Grohtherm 1000 Cosmopolitan is onze meest compacte thermostaatkraan en biedt kwaliteit, technologie en design voor een aantrekkelijke prijs. Het slanke design is opgebouwd uit een aantal perfecte cilinders en is een uitstekende keuze voor badkamers met een moderne stijl.

Grohtherm 1000 Cosmopolitan thermostaatkraan in SuperSteel

Luxe inbouw doucheset

De Rainshower 310 hoofddoucheset bestaat uit een Rainshower Cosmopolitan 310 hoofddouche met een douchearm Rainshower 380 mm voor wandmontage. Met dit artikel is het mogelijk om een luxe inbouwdouche geheel in SuperSteel afwerking samen te stellen. Hiervoor zijn bijpassende producten in SuperSteel beschikbaar zoals een Grohtherm 3000 opbouwdeel met omstel (19468DC0), Rainshower aansluitbocht (27057DC0), Rainshower wandhouder (27074DC0), doucheslangen (28388DC0 voor 1750 mm of 28362DC0 voor 1250 mm) en een Euphoria Cosmpolitan handdouche (27400DC0). De Rainshower 310 hoofddoucheset is ook beschikbaar met een douchearm Rainshower 142 mm voor montage in het plafond (26067DC0).

Rainshower 310 hoofddoucheset in SuperSteel
Grohe.nl maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Meer informatie